DOKAZ DA PRIŠTINA NEĆE ZSO! Osmani se "pravi luda" na pitanja o formiranju Zajednice

Autor:

Vesti

04.10.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmani je umesto odgovora na pitanje kada će Priština ispuniti obaveze iz Briselskog sporazuma, uporno ponavljala uvežbane fraze i pokušavala da glumi žrtvu.

DOKAZ DA PRIŠTINA NEĆE ZSO! Osmani se "pravi luda" na pitanja o formiranju Zajednice

Foto: youtube.com/Kohavision - KTV

Predsednica privremenih prištinskih institucija u Prištini Vjosa Osmani u intervjuu za Si-En-En, nije odgovorila na pitanje da li će Priština formirati Zajednicu srpskih opština, ali je istovremeno zatražila od međunarodne zajednice da uvede sankcije Beogradu.

Osmani je u razgovoru sa Kristijan Amanpur, poznatom po pristrasnom izveštavanju sa ratišta u bivšoj Jugoslaviji, na pitanje da li će Priština formirati ZSO, na čemu insistira međunarodna zajednica, izbegla da direktno odgovori, ponovivši tvdnju da je tzv. Kosovo napadnuto i da je "žrtva agresije".

Amanpur je u više navrata prekidala Osmani, rekavši da odlično poznaje region, i da ne treba da iznosi stalno iste optužbe, već da odgovori na jasno postavljena pitanja, i zatim upitala i za vozačke dozvole i registarske tablice.

 

 

Tokom intevjua Osmani je optužila Srbiju da želi da sprovede aneksiju tzv. Kosova po uzoru na Krim, a i više puta je iznela tvrdnju da Priština ima dokaze koji potvrđuju povezanost Srbije sa događajima u Banjskoj i kao i da ima dokaze za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (22)

Loading
Sandra

04.10.2023 09:49

Osmani i Priština se očigledno boje formiranja Zajednice srpskih opština. To je ključni deo Briselskog sporazuma i moraju se pridržavati dogovora. Vreme je da prestanu da izbegavaju odgovore na ova pitanja.

Diplomtija2023

04.10.2023 09:51

Ako Priština ne poštuje sporazume, teško da će se postići stabilnost i normalizacija odnosa

Istrazivac

04.10.2023 09:53

Osmani i tkz kosovska vlada ne žele Zajednicu srpskih opština jer to znači jačanje prava srpske zajednice na KiM. Nije iznenađujuće što izbegavaju pitanja o ovome.

Sasa

04.10.2023 09:56

Osmana samo iznosi lazi o Vučiću. A da se suoci sa istinom to nece. Sramota.