VUČIĆ: Kurtijev režim kriv za odlazak 11 posto Srba sa Kosova

Autor:

Vesti

02.10.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da podeli nove informacije u vezi sa ubistvom trojice Srba u Banjskoj u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji.

VUČIĆ: Kurtijev režim kriv za odlazak 11 posto Srba sa Kosova

Foto: Printscreen/Happy TV

 U svojoj izjavi, Vučić je naglasio da koren problema leži u Kurtijevom režimu i da su problemi počeli i pre strašnog događaja pre godinu dana.

"Koren svega ovoga što se desilo je u stvarima koje su se dešavale pre nego što se ubistvo dogodilo. Kada je Kurti došao na vlast, počeo je progon Srba. I kad kažu da to nije tačno, to je laž. Od tada je napustilo Kosovo 11 posto Srba, što je ogroman broj. Njihova namera je da se prave da to ne vide, kako bi Kosovo na kraju ostalo bez Srba," izjavio je Vučić.

Ove nove informacije mogu imati značajan uticaj na razumevanje situacije na Kosovu i Metohiji i njene političke implikacije. Vučić je naglasio važnost rasvetljavanja ovih događaja i pronalaženja rešenja za bolju budućnost Srba na Kosovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (61)

Loading
Boško

02.10.2023 21:24

Valjda će Zapad konačno shvatiti da okupatori čine teror nas Srbima sa Kosmeta!

Lili

02.10.2023 21:25

Kurtijev jedini cilj je da protera Srbe iz svojih kuca sa svog ognjista.

Caca

02.10.2023 21:25

Kurti je zlikovac i terorista i glavni je krivac za sva dešavanja,i sramota je što Zapad ćuti na njegovo bahato ponašanje!

Danka

02.10.2023 21:25

Сурова и једина истина.