SAMO SMO ŠABAN I JA VEROVALI U NJU: Prijin prvi menadžer otkrio da su joj prognozirali karijeru SVADBARSKE PEVAČICE!

Autor:

Zabava

02.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prvi menadžer Aleksandre Prijović otkrio je da je pevačica na početku karijere imala mnogo podmetanja i prepreka.

SAMO SMO ŠABAN I JA VEROVALI U NJU: Prijin prvi menadžer otkrio da su joj prognozirali karijeru SVADBARSKE PEVAČICE!

Foto: IM Live Production

U pevačicu Aleksandru Prijović mnogi nisu verovali kad je bila na samom početku njene karijere, osim njenog prvog menaždera, Zvonka Rođe Grujića. On kaže da je znao od prvog trenutka da će Aleksandra postati velika zezda i da mu je sa njom bila zadovoljstvo da sarađuje. 

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Prijović na početku karijere

- Aleksandru sam upoznao kada je imala 16 godina. Stidljiva, fina, kulturna, mila devojčica, tad je došla na doček Nove godine u Beč. Nastupao je Šaban Šualić, a doveo ju je legendarni Mića Nikolić - govorio je on za Kurir, pa nastavio:

- Krenuli smo korak po korak. Najveća prednost u tom momentu je bila ta što je imala neviđeni talenat i vaspitanje koje je ponela iz kuće. Videlo se odmah da je majka Borka odigrala veliku ulogu. Znao sam da će biti broj jedan, ali kada sam to govorio kolegama pitali su me da li sam normalan? Prognoza tadašnjih menadžera, ali i pevača je bila da će ona biti samo svadbarska pevačica. Jedno mišljenje sa mnom je delio Šaban Šaulić. Mnogo puta smo na tezgama pričali o njoj. Imali smo stroprocentnu njegovu podršku. Bilo je dosta podmetanja, ali je ona sve to sa lakoćom preskakala - kaže Grujić.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović sa bakom i dekom

Mnogi su mu govorili da Prija nije dobro investicija, ali je on i pored toga nastavio da sarađuje sa njom. 

- Na terenu je ubijala glasom. Zadovoljstvo mi je bilo što sam bio na prvom koncertu i drago me je što me pozvala i time pokazala da i pored tako velikog uspeha čvrsto stoji na zemlji i ne leti u oblacima. Od samog starta znala je da prati situaciju i svaki nastup je za nju bila nova utakmica. Bez straha je stajala pored Šabana, Snežane Đurišić, Verice Šerifović, Šerifa Konjevića, Enesa Begovića, Ljube Aličića. Sve ih je poštovala, ali se nije plašila. Preuzela je tron i postala broj jedan na estradno-muzičkom nebu - govorio je Prijin prvi menadžer.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović Arena

BOUNUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading