VUČIĆ RAZVALIO AMANPUR! Predsednik nikad oštriji: NEMOJTE MI STAVLJATI VAŠE REČI U MOJA USTA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.10.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amanpour je postavila pitanje o destabilizaciji u Bosni i Hercegovini i optužila predsednika Vučića da vodi dvostruku igru.

VUČIĆ RAZVALIO AMANPUR! Predsednik nikad oštriji: NEMOJTE MI STAVLJATI VAŠE REČI U MOJA USTA! (VIDEO)

Foto: printscreen

printscreen

Tokom nedavnog intervjua sa novinarkom CNN-a Christiane Amanpour, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je posvećenost svoje zemlje miru i pregovorima, dok se suočavao sa netačnim tvrdnjama novinarke.

Amanpour je postavila pitanje o destabilizaciji u Bosni i Hercegovini i optužila predsednika Vučića da vodi dvostruku igru između onoga što govori u Srbiji i onoga što govori izvan nje. Međutim, predsednik Vučić odlučno je demantovao te tvrdnje.

"TO NIJE ISTINA!" - istakao je predsednik Vučić. "Uvek sam podržavao teritorijalni integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine." Ovo je jasan signal da Srbija stoji iza očuvanja teritorijalnog integriteta susjedne države.

Na dodatno pitanje Amanpour o podršci lideru bosanskih Srba, Miloradu Dodiku, predsednik Vučić je odgovorio: "NEMOJTE MI STAVLJATI VAŠE REČI U MOJA USTA!" i dodao: "Ja samo kažem da podržavam Dejtonski sporazum." Ovime je naglasio svoju podršku sporazumu koji je postavio osnovu za mir u Bosni i Hercegovini.

Predsednik Vučić je tokom intervjua naglasio da Srbija želi da bude konstruktivan partner u regionu i da radi na očuvanju stabilnosti i mira. Ovo je važan aspekt spoljne politike Srbije i naglasak na dijalogu i mirnim rešenjima za regionalne izazove.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Danka

02.10.2023 20:26

Мислила је госпођа да ће јој Вучић ћутати, али преварила се! Браво за сваку реч поткрепљену чињеницама.

Kristina

02.10.2023 20:28

Bravo za ovakav odgovor našeg predsednika.

Sara

02.10.2023 20:28

Vucic je rekao istinu, sve lazi je izneo na videlo zapadnih političara i Albanaca. Svaka reč mu je nedvosmislena i svaka mu čast na tome. Cela Srbija je ponosna.

Aca

02.10.2023 20:29

Amanpurova je neprijateljski nastrojena prema Srbiji i Vučić joj je održao lekciju!