"STRELJALI SU GA NA MOJE OČI": Poslušajte šokantnu ispovest svedoka krvoprolića u Banjskoj - otkrio do detalja šta se dogodilo

Autor:

Vesti

01.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zastićeni svedok opisao je krvoproliće i zversko ubistvo Srbina u Banjskoj na Kosovu i Metohiji.

"STRELJALI SU GA NA MOJE OČI": Poslušajte šokantnu ispovest svedoka krvoprolića u Banjskoj - otkrio do detalja šta se dogodilo

Foto: Tanjug/AP, Facebook, Printscreen/twitter.com/govoriojetako

Zastićeni svedok opisao je krvoproliće i zversko ubistvo Srbina u Banjskoj na Kosovu i Metohiji. Snimak njegovog šokantog svedočenja objavila je TV Pink.

Gosti voditeljke Verice Bradić su Goran Petronijević, advokat Milana Radoičića, Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik Novosti i Dalibor Jeftić potpredsednik Srpske liste.

- Dana 24. septembra zadesio sam se u selu Banjska, gde sam se sreo sa grupom naših ljudi u iniformama. Prišao sam kod njih i pitao je l potrebna neka pomoć. Nisam znao o čemu se radi, rekao sam da znam ovaj teren, je l treba nešto da vam se pomogne. Odjednoj je počela da puca na nas kosovska policija. Mislio sam da niko živ neće da se izvuče, znači pucali su iz svega i svačega iz svega i svačega - rekao je između ostalog on u audio snimku koji je emitovan u emisiji Hit tvit.

U jezivom svedočenju naveo je sve do detalja o pucnjavi u Banjskoj.

- Pucali su na nas sa svih strana, znači nisam uopšte znao šta se događa. Rekao sam da znam ovaj put, tamo može da se beži, krenuo sam da bežim, za mnom je krenuo i Bojan Mijailović. Tako trčeći kroz šumu putem jurila nas je grupa kosovskih policajaca koja je pucala za nama. Bez ikakvog upozorenja, stoj, stani... Bili smo bez pušaka, bez ičega. I još nekih par metara pogodili su i njega i mene. On je pao na put nije više mogao da beži, a ja sam skočio pod put malo da se sklonim. I tako kad sam se podigao da vidim šta je i kako je video sam da su njemu prišli grupa policajaca i sa neke neposredne blizine od dva metra pucali su u njega. Ja sam se tu još par sekundi zadržao, video sam da mi je život u opasnosti, krenuo sam da bežim i oni su me opet primetili, nastavili su da pucaju za mnom. Ja sam znajući te puteve uspeo da se izvučem do nekog potoka i dalje šta je više bilo ja stvarno ne znam - naveo je on.

Poslušajte ekskluzivni snimak svedoka:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (21)

Loading
Bojana

01.10.2023 21:19

Siptari krvnicki postupaju sa Srbima na KiM. Tu ni malo nema postovanja ljudskih prava.

Uroš

01.10.2023 21:19

Istina uvek izađe na videlo koliko god je Priština sakrivala,ova ispovest je strašna.

Anja

01.10.2023 21:23

Istina se ne može sakriti. Uvek se pojavi kad je najpotrebnija.

Binče

01.10.2023 21:25

Nema sumnje da je ovo bila klopka za Srbiju i Vučića ali nisu računali na svedoka.