EULEKS NI NA VIDIKU DOK KOSOVSKA POLICIJA JANJIČARA HARA! Ponovo pucnjava na Kosovu - odjekuju rafali u Banjskoj!

Autor:

Vesti

24.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ulazu u selo Banjska primećeno je prisustvo oklopnog vozila specijalnih policijskih snaga tzv. Kosova.

EULEKS NI NA VIDIKU DOK KOSOVSKA POLICIJA JANJIČARA HARA! Ponovo pucnjava na Kosovu - odjekuju rafali u Banjskoj!

Foto: Tanjug/AP

U selu Banjska, koje se nalazi na Kosovu, danas oko 11 časova, izbila je pucnjava koja je izazvala ozbiljnu zabrinutost među lokalnim stanovnicima. Trenutno nije poznato ko je otvorio vatru, a situacija ostaje napeta dok se vlasti trude da utvrde sve okolnosti ovog incidenta.

Na ulazu u selo Banjska primećeno je prisustvo oklopnog vozila specijalnih policijskih snaga tzv. Kosova, dok se vozilo Euleksa, pripadnika Kfora, ne nalazi na tom mestu. Ovo prisustvo policije i vojnog osoblja ukazuje na ozbiljnu zabrinutost zbog bezbednosti u tom području.

Ulaz u Banjsku je blokiran, a meštani su prijavili da su zaustavljeni od strane vlasti kada su pokušali da pristupe selu. Jedan meštanin je izrazio frustraciju jer mu nije dozvoljen pristup selu kako bi nahranio stoku.

Civilna vozila, s druge strane, nesmetano prolaze kroz Balaban u oba pravca, što ukazuje na posebne mere obezbeđenja koje su primenjene samo na selo Banjska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Veteran

24.09.2023 12:16

Stisni m... salji veterane da pociste do tirane