"Separatista Kurti nek ne podgreva želje propalim političarima iz Novog Pazara"! Petković žestoko odgovorio na najnoviju provokaciju samozvanog kosovskog premijera!

Autor:

Vesti

23.09.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, ova slika se pojavila dan pošto je Sulejman Ugljanin, inače, predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija da obustave razgovore dok na dnevni red ne stave pitanja Sandžaka i Preševske doline.

"Separatista Kurti nek ne podgreva želje propalim političarima iz Novog Pazara"! Petković žestoko odgovorio na najnoviju provokaciju samozvanog kosovskog premijera!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odreagovao je na najnoviju provokaciju Aljbina Kurtija koji se sa Sulejmaninom Ugljaninom slikao sa takozvanom sandžačkom zastavom.

 

 

- Kurti je uvrteo u glavu da je junak kad razvija tzv. sandžačku zastavu, a zapravo prava je devojčica dok razgovara sa predsednikom Vučićem u Briselu. Okoreli separatista Kurti nek ne podgreva želje propalim političarima iz Novog Pazara, jer ne zna da se igra vatrom - napisao je Petković .

Inače, ova slika se pojavila dan pošto je Sulejman Ugljanin, inače, predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija da obustave razgovore dok na dnevni red ne stave pitanja Sandžaka i Preševske doline.

Samim tim je jasno da slika ne predstavlja ništa drugo no puku i najnoviju provokaciju Aljbina Kurtija koji već godinama teroriše Srbe na Kosovu i ne poštuje ni jedno njihovo pravo, dok sve manjinske zajednice u ostatku Srbije uživaju najšira prava.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Rada

23.09.2023 20:30

Kurtija mora Zapad da urazumi jer sve što radi u poslednje vreme ne sluti na dobro.

Srđa

23.09.2023 20:34

Kurti sada ima novi plan. Ugljanin i on da uzdrmaju Srbiju, pa da li oni stvarno misle da je to moguće.

Kristina

23.09.2023 20:36

Aljbin Kurti bolje da se zatvori u mišiju rupu.

Mirko

23.09.2023 20:39

Kurti igra opasnu igru zvanu rulet.