"UČK JE OTELA U BRUTALNO UBILA DVA SINA!" Petković: Preminula Slobodanka Krstić, umrla je ne saznavši gde su im kosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanka Krstić je godinama tragala za svojim sinovima i posvetila svoj život potrazi za njihovim telima kako bi ih mogla dostojno sahraniti i oplakati.

"UČK JE OTELA U BRUTALNO UBILA DVA SINA!" Petković: Preminula Slobodanka Krstić, umrla je ne saznavši gde su im kosti! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, saopštio je da je preminula Slobodanka Krstić, čija su dva sina, Miodrag i Milovan, kidnapovana i ubijena od strane terorističke OVK (Oslobodilačke vojske Kosova) 24. juna 1998. godine.

- Napustila nas je Slobodanka Krstić, majka kojoj je teroristička UČK 24. juna 1998. godine kidnapovala i potom brutalno ubila sinove Miodraga i Milovana - naveo je Petković na Fejsbuku.

On je izrazio saučešće i poručio da Srbija neće odustati od potrage za njihovim telima, kao ni od potrage za drugim nestalim i kidnapovanim Srbima na Kosovu i Metohiji.

 

 

- Ali kući nikada majci, ocu, deci i suprugama nisu stigli. Oteti su i brutalno likvidirani. Majka Slobodanka svoj život je posvetila potrazi za svojim sinovima, a umrla je ne saznavši gde su im kosti, da bi bar mogla da ih sahrani i oplače. Četvrt veka ih je tražila i sada se pridružila svojim sokolovima u carstvu nebeskom. Danas smo je ispratili na večni počinak - naveo je Petković.

Slobodanka Krstić je godinama tragala za svojim sinovima i posvetila svoj život potrazi za njihovim telima kako bi ih mogla dostojno sahraniti i oplakati. Nažalost, nije saznala gde se nalaze njihove kosti pre nego što je preminula.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading