PERFIDNO I BAHATO! Kurtijevi policajci se prerušili u majstore pa mu upali u kuću! Rođaka uhapšenog Srbina sa KiM otkrila sve detalje!

Autor:

Vesti

20.09.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje se odigralo nakon što je u kući nestala struja, a kada su došli takozvani majstori iz Elektrodistribucije, njen rođak se više nije pojavljivao.

PERFIDNO I BAHATO! Kurtijevi policajci se prerušili u majstore pa mu upali u kuću! Rođaka uhapšenog Srbina sa KiM otkrila sve detalje!

Foto: Profimedia

Rođaka Zorana Kostića, Srbina sa Kosova i Metohija, ispričala je za Informer kako su ga terorističke falagne Aljbina Kurtija kidnapovale iz porodične kuće u Prilužju.

Naša sagovornica objašnjava da se sve odigralo nakon što je u kući nestala struja, a kada su došli takozvani majstori iz Elektrodistribucije, njen rođak se više nije pojavljivao.

- On je otet. Kidnapovan. Nestao je u radničkom odelu, odveden. Čovek koji je imao dva infarkta - sa ogromnom zabrinutošću u glasu govori naša sagovornica.

Prema njenim rečima, porodica je vrlo uznemirena.

- Ne znamo šta nas je slašlo. Još uvek ne znamo gde su ga odveli. Navodno ga terete za neke ratne zločine, koje nije počinio - ističe naša sagovornica, dodajući da su komšije videle kako ga odvode.

Inače, Kostiću je odrđeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Vest o tome da je Kostiću određeno policijsko zadržavanje do 48 sati za Tanjug su potvrdili predsednik Privremenog organa opštine Vučitrn Milan Kostić, kao i branilac Zorana Kostića, advokat Predrag Miljković.

- Danas je u policiji dao izjavu u svojstvu osumnjičenog, videćemo da li će tužilac zatražiti meru sudskog pritvora - rekao je Miljković.

Pritvor do 48 sati određen je i bivšem policajcu Draganu Miloviću iz Zvečana što je potvrdio njegov branilac, advokat Miloš Delević.

- Sutra će biti sednica za određivanje pritvora, posle nje ću znati više detalja - rekao je Delević u kratkoj izjavi za Tanjug.

Danas je u Kosovskoj Mitrovici uhapšen i Ilija Elezović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading