KEŠELJ POČISTIO ŠOLAKOVCE: Obućina isprozivala košarkaše zbog "Veseli se, srpski rode", bivši sportista joj poručio: Vi ste protiv svega što je srpsko!

Autor:

Vesti

14.09.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelana Obućina pljuvala po dočeku za srebrne momke zbog izbora muzike, Direktno sa slašću pisao o svakoj izgubljenoj utakmici

KEŠELJ POČISTIO ŠOLAKOVCE: Obućina isprozivala košarkaše zbog "Veseli se, srpski rode", bivši sportista joj poručio: Vi ste protiv svega što je srpsko!

Foto: Printscreen/instagramjelenaobucina

Marko Kešelj, nekadašnji košarkaš i državni sekretar u Ministarstvu sporta, okačio je na svoj Instagram nalog nekoliko snimaka iz medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, a na kojima se pljuju srpski košarkaši ili se sa radošću izveštavalo u utakmicama koje su gubili tokom Svetskog prvenstva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Keselj (@keselj11)

 

Jelena Obućina, urednica i voditeljka na „NjuzMaks Adrija", kritikovala je u vestima doček za košarkašku reprezentaciju u Beogradu zbog izbora muzike. 

- Bio je doček za košarkaše, bio je i Novak, bilo u publici puno mladih i dece, efuerija i šampionske emocije na sve strane, a onda je šef razglasa rešio da krene "Veseli se, srpski rode", a kada se trans približi fazi "Ne može nam niko ništa", za vrhunac ide omiljeni hit kojim počinju i završavaju svi skupovi vlasti- "Ovo je Srbija, govore grobovi ratnika". Neupućeni su čekali da Beogradski sindakat otpeva "Sistem te laže", nije se desilo. I to je bilo to, deca odoše kući, legende na Ušće da slušaju Cecu, povratak u realnost uslediće od doručka pa nadalje - kazala je u dnevnku. 

Kešelj je okačio i deo iz emisije "Utisak nedelje", još jednog sadržaja iz Šolakovih medija, a gde Raša Nedeljkov iz Crte kaže da je ponosan na uspeh košarkaša, te da je "možda i dobro što nije prvo mesto, onda bi se to više politički eksploatisalo u negativnom smislu!". 

Foto: Printscreen/instagramjelenaobucina

Sramno izveštavanje portala Direktno

U objavi su i dva teksta potrala Direktno, bliskog lideru SSP Draganu Đilasu, a gde pišu da su "Krivci što Srbija ide na Mundobasket bez pola tima Vučić, Danilović i Pešić", ali i, kad su naši momci gubili utakmice, da to "nije ništa ni strašno ni neočekivano". 

Ispod fotografija i isečaka iz emisija, Kešelj je napisao: 

- Mučno je gledati i slušati nekoga ko je protiv svoje države. Žalosno je što pojedincima smeta sve što ima veze sa srpstvom. Šta nam govori kada neko sa nipodaštavanjem govori o pesmama "Veseli se srpski rode", "Ovo je Srbija", ili ima prezir prema maksimi "Slava Bogu". To nam govori da su oni opozicija Srbiji, opozicija zastavi, grbu, himni, opozicija čak i sopstvenoj reprezentaciji. Jasno je da su ovi i ovakvi opozicija svemu što je srpsko. Otišli su u ponor sa svojom mržnjom prema svemu što ima prefiks srpsko i još jednom pokazali da su najglasniji u svojim uvredama i omalovažavanjima baš onih koji vole svoju državu i koji rade u interesu Srbije. Ma šta vi govorili, Srbija je preponosna na ove momke i zahvalna za srebro, zlatnog sjaja, sa Mundobasketa. Znam da vi ne možete da razumete kolika je ponos i cast braniti boje Srbije i igrati za reprezentaciju, jer da biste to razumeli morali bi da volite Srbiju. Živela Srbija!

Podsetimo, veliki broj opozicionih političara i aktivista pljuvao je puštanje pesme "Veseli se, srpski rode", kao i pominjanje Boga, te uporno pokušavao da umanji uspeh naših košarkaša. Akademik Dušan Teorodović je, čini se, otišao najdalje, pa je srepbrne momke uporedio sa prostitukama. 

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Akademik Dušan Teodorović

- Javnim obećanjem košarkašima da će da im da po 200.000 evra za osvojenu zlatnu medalju, vođa kompletnih idiota ponovo pokazuje da sve ljude oko sebe tretira kao prostitutke i da nimalo ne razume šta je socijalna politika, pristojnost, ponos, cast, ljubav i patriotizam - napisao je Teodorović na Tviteru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.09.2023 20:48

Ko slusa sta laprda propala voditeljka,niko,jer je ona obična pacenice,niko i nista