GLAVNI IDEOLOG OPOZICIJE IZVREĐAO NAROD, DRŽAVU, A OPLEO I PO REPREZENTATIVCIMA: "Kompletni idioti i prostitutke"

Autor:

Vesti

13.09.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvrede su usledile nakom sednice Vlada Srbije na kojoj je doneto rešenje da se članovima košarkaške reprezentacije za osvajanje srebrne medalje dodeli novčane nagrade u visini od po 25.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, kao i njihovom treneru Svetislavu Pešiću.

GLAVNI IDEOLOG OPOZICIJE IZVREĐAO NAROD, DRŽAVU, A OPLEO I PO REPREZENTATIVCIMA: "Kompletni idioti i prostitutke"

Foto: youtube.com/printscreen

Glavni ideolog opozicije, Dušan Teodorović, uputio je sramne uvrede na račun države i reprezentativaca, nakon odluke koju je donela Vlada Srbije, o novčanim nagradama koje će dobiti nakon ostvarenih uspeha na svetskim takmičenjima.

Dok je narod nazvao "kompletnim idiotima", između redova reprezentativcima je poručio da su "prostitutke" ukoliko uzmu novac od nagrada.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

 

Podsetimo, Vlada Srbije je na sednici donela rešenje da članovima košarkaške reprezentacije za osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Filipinima, Japanu i Indoneziji dodeli novčane nagrade u visini od po 25.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, kao i njihovom treneru Svetislavu Pešiću.

Na sednici su doneta i rešenja o dodeli novčanih nagrada za sportske rezultate na Evropskom prvenstvu u olimpijskoj sportskoj disciplini — košarka, 3 na 3, u Izraelu, u Jerusalimu, od 5. do 7. septembra 2023. godine, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Ovom "akademiku", čini se, smeta i država koja se brine o svom narodu, pa ne bira uvrede koje niže po društvenim mrežama.

Nije prva uvreda koja je stigla iz redova opozicije

Podsetimo, ovo nije prva uvreda na račun naših sportista koja je stigla iz redova opozicije, sramne reči uputio je nedavno i Raša Nedeljkov, direktor "Crte", opozicione NVO.

Gostujući u "Utisku nedelje" da je "možda dobro" što košarkaši nisu pobedili u finalu jer bi onda zlatnu medalju "zloupotrebili" Aleksandar Vučić i njegova vlast!?! 

- Možda je i dobro što nisu na prvom mestu jer onda bi se to više politički eksplatisalo u negativnom smislu! - rekao je on tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (36)

Loading
Ana

13.09.2023 11:22

Opozicija je bruka i sramota, nista i nikog ne postuju.

Ana

13.09.2023 11:23

Strasno sta izgovara opozicija.

Ana

13.09.2023 11:24

Sramno ponasanje opozicije.

Sion

13.09.2023 11:25

Onda dodju izbori, vecina opozicionih stranaka su debelo ispod osakacenog cenzusa od 3 odsto i posle kukaju kako ih je drzava zeznula. Poptuno zanemarujuci ovako bolesne poruke koje salju u javnost.