EKO STRAŽA PORUČUJE ZELENOVIĆU: Ti si lopov, imas veze sa ekologijom kao mi sa proizvodnjom titanijumskih šrafova! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.09.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizacija po imenu "Eko straža" uputila je oštre kritike gradonačelniku Zelenoviću.

EKO STRAŽA PORUČUJE ZELENOVIĆU: Ti si lopov, imas veze sa ekologijom kao mi sa proizvodnjom titanijumskih šrafova! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Sve žešći konflikt među organizacijama i pojedincima koji se deklarišu kao ekolozi izgleda da se nastavlja. Posle pretnji upućenih gradonačelniku Zelenoviću i javnim ličnostima, sada se čini da su i ekolozi međusobno zaratili.

Organizacija po imenu "Eko straža" uputila je oštre kritike gradonačelniku Zelenoviću, optužujući ga za korupciju i izražavajući sumnju u njegovu iskrenost u vezi sa ekološkim pitanjima. Nisu štedeli ni Aleksandra Jovanovića Cuta, ističući da je njegova politička koalicija dovela do žrtvovanja ekoloških udruženja i pokreta.

Foto: Printscreen/Ekostraza

 

Ovaj sukob među ekolozima pokazuje da postoje duboki nesporazumi i konflikti unutar ekološke zajednice, a takvi unutarnji sukobi mogu otežati zajedničke napore za zaštitu životne sredine. Važno je da se organizacije i pojedinci koji dele iste ekološke ciljeve pokušaju pomiriti i usmeriti svoju energiju na rešavanje problema životne sredine umesto na međusobne konflikte.

Foto: Printscreen/Ekostraza

 

Podsetimo, U poslednjim danima, ekološka zajednica u Srbiji postala je poprište intenzivnih sukoba među različitim grupama aktivista. Ovi sukobi su kulminirali izjavom simpatizera Aleksandra Jovanovića Ćute u kojoj se otvoreno optužuje lider ekološkog pokreta, Zelenovića, za korupciju i krađu.

Nisu postedeli ni Ćutu kojem porucuju:

- Zbog tvoje koalicije zrtvovana su ekoloskq udruzenja i pokreti, a vi ste kao reciklirani kadrovi, koji se ne mogu istrebiti poput bubasvaba ste!

Foto: Printscreen/Ekostraza

 

Zelenović, poznat po svojim oštrim kritikama vlasti i zalaganju za zaštitu prirodne sredine, takođe je postao meta napada. U izjavi koja je izazvala kontroverze, Ćuta tvrdi da bi Zelenović, kada bi došao na vlast, takođe bio sklon korupciji i krađi. Ove optužbe nisu potkrepljene konkretnim dokazima i izazvale su negodovanje među Zelenovićevim pristalicama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Vasa

06.09.2023 11:03

Oko čega se oni raspravljaju.. Strašno.

Dusan

06.09.2023 11:13

Nije njima ni stalo do ekologije

Nita

06.09.2023 11:14

Pričaju kako se opozicija ujedinjuje, a stvarno stanje su kondtantne svađe unutar opozicionih stranaka. Briga njih i za narod i za državu, a za ekologiju još manje.

Maja

06.09.2023 11:37

Ovo sto rade opozicioni lesinari ja zovem cirkus.