BAHATO, SAMO BAHATO! Lazović bez blama počeo obraćanje - Orlić mu odbrusio: Ne možete penzionerima da oduzimate povećanje penzija

Autor:

Vesti

05.09.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić je, na zahtev 104 poslanika, sazvao peto vanredno zasedanje za danas, sa početkom u 10 časova.

BAHATO, SAMO BAHATO! Lazović bez blama počeo obraćanje - Orlić mu odbrusio: Ne možete penzionerima da oduzimate povećanje penzija

Foto: ATA Images

Poslanici dela opozicije održali su, pola sata pred početak sednice, konferenciju za medije u holu parlamenta na kojoj su rekli da će blokirati rad današnje sednice Skupštine dok im se ne ispune zahtevi - održavanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beogradu.

Na samom početku sednice Radomir Lazović iz pokreta "Ne davimo Beograd" obratio se opet i pokazao bahato ponašanje. On je najavio da će blokirati Skupštinu Srbije i njen rad.

- Želite izbore? Sa oduševljenjem konstatujemo tu vašu želju: Obavestićemo o toj vašoj želji i Vladu i predsednika - rekao je Orlić u odgovoru Lazoviću.

- Nemate vi nikakvo pravo da nekome oduzimate povećanje penzije i majkama pravo da dobiju pomoć, a vičite i vrištite koliko hoćete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Zoran

05.09.2023 10:59

Opozicija zovi primer kako ne treba da se vodi politika. Sto se busate i sto ste uporni, narod vas nece. Sramota drzave.

Nedica

05.09.2023 11:06

@Zoran - Na dnevnom redu je rebalans koji ce omoguciti povecanje penzija, plata.. Opozicija hoce to da spreci. Nemaju drugi nacin nego vandalizmom

Milana

05.09.2023 10:59

Opozicija bi od penzionera napravila socijalne slučajeve.

Vesna

05.09.2023 11:00

Sve bi opozicija ukinula penzionerima tako da nemaju šta da jedu.