PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVO OBRAĆANJE: Neskriveno ću govoriti našoj javnosti o tome šta se zbiva

Autor:

Vesti

21.08.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Grčkoj da je naše da se borimo za Srbiju na svakom mestu i da ne odustajemo od nacionalnih i državnih interesa.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVO OBRAĆANJE: Neskriveno ću govoriti našoj javnosti o tome šta se zbiva

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić je najavio da će se obratiti građanima Srbije sutra ili prekosutra u zavisnosti od obaveza.

- Sutra ili prekosutra obratiću se građanima o tome šta se zbiva. Neskriveno ću govoriti našoj javnosti kada dođu teška vremena. Nisam politički potrčko koji radi šta mu neko iz Evrope kaže - kazao je Vučić.

Predsednik Vučić izjavio je u Atini uoči neformalne večere za lidere regiona, koju organizuje grčki premijer Kirijakos Micotakis, da će se Micotakis iako Grčka zvanično ne priznaje takozvano Kosovo sastati sa Aljbinom Kurtijem.

- Evropski predstavnici kada govore u Srbiji o netransparentnosti zaboravljaju da nas zamole da ne govorimo ko će biti na sastanku. Čudan neki format u Atini, ne razumen kako je pravljen, ali to je pitanje za domaćine, pozvani smo pet zemalja sa ZB, ali kako ko i kako na koji način, zbog njihovih bilateralnih odnosa negde neki iz čudnih razloga nisu dobili poziv, a pozvana je i Priština iako Grčka ne priznaje zvanično Kosovo - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je u direktnom uključenju iz Atine da će se sutra sastati sa ukrajinkim predsednikom Volodimirom Zelenskim.

- Sutra ujutru imaću razgovor u četiri oka sa Zelenskim. Razgovaraćemo o Kosovu i nepriznavanju teritorijalnog integriteta - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (18)

Loading
Zora

21.08.2023 18:58

Poslušaću Vučićevo obraćanje. Sigurna sam da će otvoreno govoriti o svim aktuelnim zbivanjima.

Dajana

21.08.2023 19:42

Srbija vodi takvu politiku da nikom neće nikada uvesti sankcije jer Srbija poštuje Međunarodno pravo i povelju Ujedinjenih nacija.

Franka

21.08.2023 19:42

Srbija vodi jednu nezavinsku politiku koja je samo u interesu naše zemlje i našeg naroda. Nikakav pritisak sa zapada to neće promeniti.

Hrvoje

21.08.2023 19:43

Srbija vodi politiku mira i zalaže se za očuvanje istog i opšte stabilnosti za razliku od Kurtija koji želi da Srbe izbaci sa KiM i ostvari svoj cilj u pravljenju “velike Albanije”.