AKTIVIRALI SE DEŽURNI MRZITELJI SRBIJE: Dojčinoviću i Milivojeviću smetaju pohvalne reči Takera na račun Vučića!

Autor:

Vesti

21.08.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvale na račun predsednika Srbije za Stevana Dojčinovića, glavnog i odgovornog urednika KRIK-a i Srđana Milivojevića, poslanika DS, su bile povod da američkom novinaru Takeru Karlsonu upute oštre kritike.

AKTIVIRALI SE DEŽURNI MRZITELJI SRBIJE: Dojčinoviću i Milivojeviću smetaju pohvalne reči Takera na račun Vučića!

Foto: Tanjug/AP, STRAHINJA AĆIMOVIĆ, A. Nalbantjan, YT/Dnevnik

Poznati američki novinar i politički komentator Taker Karlson sastao se juče u Budimpešti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, gde je izneo niz pohvala na njegov račun, što je dežurnim mrziteljima, Stevanu Dojčinoviću, glavnom i odgovornom uredniku KRIK-a i Srđanu Milivojeviću, poslaniku DS, zasmetalo, te su osuli paljbu na račun uglednog novinara.

Neverovatno na šta se bacaju državne pare. Strašno je i koliko je Vučić izgubio osećaj za vreme - i dalje se kladi na Trampa. Ovaj intervju sa kontroverznim pro-trampovskim novinarem nit će Vučiću, a još manje Srbiji, doneti ikakvu korist. Naprotiv, samo stetu - napisao je Dojčinović na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), kao reakciju na kratku video objavu koju je objavio Karslon, a u kojoj hvali Vučića i opisuje ga kao inteligentnog i svesnog, i nekoga "ko zagovara perspektivu koja ne može često da se pronađe u SAD“.

 

 

Pohvale na račun predsednika Srbije od strane prestižnog američkog novinara nisu oduševile ni Srđana Milivojevića, poslanika DS, koji je takođe reagovao pokušavajući Karlsona da predstavi kao neodgovornog u svom poslu.

- Američki novinar Karlson Taker koji je razgovarao sa Vučićem, dobio je otkaz s televizije Foks njuz zbog meseci laganja u vezi s krađom glasova na američkim izborima pošto je Foks njuz, osuđen da plati skoro milijardu dolara odštete - naveo je Milivojević na društvenim mrežama. 

 

 

Član predsedništva SNS i advokat Vladimir Đukanović istakao je da je sasvim očigledno da je mnoge zabolelo to što se predsednik Srbije sastao sa legendarnim Takerom Karlsonom, a naročito one koji se u Srbiji, kako je istakao, lažno predstavljaju da su novinari ,,a zapravo su agenti stranog interesa i nikakve veze sa novinarstvom nemaju."

 

 

Razni predstavnici levo-liberalnog NVO sektora digli su galamu, jer se Vučić susreo sa, kako oni kažu, pro Trampovskim novinarom. Elem, uticaj tog čoveka je ogroman. Poverenje koje ima u SAD je zapanjujuće, a njegovi podkasti se bukvalno prepričavaju i sa neverovatnim žarom se iščekuje svaki naredni podkast. Za razliku od lažnih novinara u Srbiji kojima određene analitike kojekakvih stranih agentura napišu tekst, pa se onda oni predstavljaju kao tobože novinari istraživači, Karlson ima svoje ime i prezime. Tri minute njegovog današnjeg priloga koji je pustio na ovoj platformi kako bi dočarao kako je dočekan u ambasadi Republike Srbije u Budimpešti, vredi suvog zlata za popravljanje našeg imidža u javnosti SAD. To što i njega proganjaju američki levi-liberali samo zato što je rekao suvu istinu, a to je da su izbori u SAD bili klasičan primer krađe, služi mu da se time ponosi - naveo je Đukanović i dodao:

- Otišao je sa FOKS-a i napravio je svoj podkast koji rastura i koji je nešto najslušanije i najgledanije u ozbiljnom svetu politike. Iskreno, voleo bih kada bi Vučić dobio priliku da gostuje u Karlsonovom podkastu. Čim ove naše komunjare toliko pište i vrište, te kao po zadatku pokušavaju da diskredituju današnji susret, to je znak da je Vučić uradio pravu stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (48)

Loading
Jovana

21.08.2023 11:23

Uvek je tudj uspeh problem u Srbiji. Jos kad vas nahvale, tome kraja nema.

tale

21.08.2023 11:25

pojedinima smetaju svi koji na bilo koji način pohvale njegove uspehe

Ana

21.08.2023 11:39

Opoziciji smeta uspeh Srbije.

Ana

21.08.2023 11:40

Kada je opozicija u pitanju nista ne iznenadjuje.