VUČIĆ RAZBIJA SRBOMRSCE! Neprijatelji naše zemlje na aparatima!

Autor:

Vesti

16.08.2023

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ališa Kerns zavapila što predsednik ne igra kako Zapad svira, napali ga i CNN i nemački mediji

VUČIĆ RAZBIJA SRBOMRSCE! Neprijatelji naše zemlje na aparatima!

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić majstorski se nosi s izazovima na međunarodnoj sceni, što ne odgovora osvedočenim srbomrscima, pre svega političarima nekih zapadnih zemalja. Zbog toga kukaju na sav glas i otvoreno priznaju da ih je Vučić preigrao.

HVALA NA PROMOCIJI

Ališa Kerns, predsednica britanskog odbora za spoljne poslove - ko će na Srbe prvi da udari ako ne Britanci - rekla je da su zapadni zvaničnici imali određena očekivanja od Vučića i njegove politike, ali da je prvi čovek Srbije uradio sve suprotno.

- Posle reizbora 2020. svima nam je rečeno: "Sačekajte, videćete da Vučić postaje veoma zapadno i evropski orijentisan." To se nije desilo. Rečeno nam je da će se pridružiti sankcijama Rusiji. To se nije desilo. A kada pitam zapadne zvaničnike: "Zašto ste dozvolili Vučiću da vas preigra", oni kažu da je on najbolja opcija - poručila je Kernsova.

Napadu su se pridružili i svetski mediji, CNN i Frankfurter algemajne cajtung objavili su analize u kojima navode da zapad žmuri na navodnu Vučićevu destabilizaciju Balkana, na šta im se predsednik Srbije zahvalio što ga promovišu svakodnevno i rekao da je njemu mnogo važnije šta je uradio u Srbiji.

- Izražavam iskrenu zahvalnost CNN i Frankfurter algemajne cajtungu na činjenici da me promovišu gotovo svakodnevno, ali od njihovih pisanija mnogo mi je važnije to što vršimo rehabilitaciju puta u mestu Ćetanje, opština Priboj. Ukupna dužina puta je 1.500 metara, a širina tri metra - napisao je Vučić na Instagram nalogu, uz video-snimke radova i građevinskih mašina na putu.

Republika

Foto: Wikipedia

Ališa Kerns

NAROD SVE VIDI

Vučić je podvukao da je od političkih pritisaka mnogo važnije da se ispuni obećanje dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare.

- Ispunjavanje obećanja dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, važnije je čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina. I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savet: nemoj dozvoliti jeziku da grmi ako ti snaga šapuće - dodao je predsednik Srbije.

Prema oceni Predraga Rajića iz Centra za društvenu stabilnost, Vučićev rad i zalaganje je prepoznat u srpskom narodu i to je ono što je najvažnije.

- Predsednik Vučić sledi isključivo srpski nacionalni interes. Njegov rad je prepoznat u srpskom narodu i to je najvažnije. Ruku saradnje pružamo svima i želimo najbolje odnose - kaže Rajić.

Republika

Foto: Media centar

Predrag Rajić

Obradović: Odlični odnosi s Amerikom

Politički analitičar Darko Obradović kaže da Vučić vodi Srbiju na zapad, da je naša država zapadna zemlja i da s tim problem imaju jedino ruski i albanski lobisti.

- Kao što vidimo, srpsko-američki odnosi su na najvišoj lestvici, vojna saradnja dve države beleži istorijske rezultate, samo u 2023. izvedeno je više vojnih vežbi i valjda Amerikanci najbolje znaju ko je ruski čovek, a ko ne - kaže Obradović.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Darko Obradović

Panović: Najjača figura na političkoj sceni

Zoran Panović, novinar i program-direktor istraživačkog centra Demostat, poručio je na N1 da Aleksandar Vučić ima bolji rejting od lidera opozicije. Na pitanje novinara da li veruje da ovo učestalo pojavljivanje Vučića ima veze s tim da nešto s rejtingom nije kako bi on voleo, ali da on ne propušta da u svakom od pojavljivanja kaže: "Moj rejting je fantastičan, stojim mnogo bolje nego svi ostali", Panović je odgovorio:

- To je tačno na neki način. Rejting Aleksandra Vučića je bolji nego rejting njegove partije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zoran Panović

Na opasku da se Vučić meri s ljudima iz opozicije, a ne sa svojom partijom, dodao je:

- Njegov rejting je bolji od lidera opozicije pojedinačno, on je i dalje najpopularnija ličnost u Srbiji. On je najjača politička figura i najjači lider u Srbiji, to je neosporno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (89)

Loading
Iva

16.08.2023 05:27

Da ne bi Britanaca mi bi u drugom svetskom ratu bili samo tranzitna država. Neutralna po pitanju ratovanja

Алхемичар

16.08.2023 06:04

Што га они више нападају то га Србија више подржава . Није Вучић човек са запада , ни са истока, већ из Србије!

Лазар

16.08.2023 06:06

На међународном плану Вучић одлично се држи и брани интересе државе Србије и свог народа.

Ур Нино сар Сербуле

16.08.2023 06:10

Вучић се искључиво води српским националним интересима . Са запада нека долазе оптужбе и критике али му то неће нашкодити.