TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA IMA NOVI BIZNIS: Lepa muftinica ne gubi vreme, uspešna je u svetu mode, a sada se bavi OVIM!

Autor:

Vesti

16.08.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belkisa Crnovršanin, treća supruga pokojnog muftije Muamera Zukorlića proširila je svoj biznis, te je pored modne industrije uplovila i u svet nekretnina.

TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA IMA NOVI BIZNIS: Lepa muftinica ne gubi vreme, uspešna je u svetu mode, a sada se bavi OVIM!

Foto: Printscreen Instagram/belkisacrnovrsanin

Treća supruga pokojnog muftije Muamera Zukorlića Belkisa Crnovršanin uspešna je preduzetnica, te se pored mode lepa muftinica oprobala i na tržištu nekretnina. 

Kako je Republika ranije pisala, Belkisa, koja je inače po zanimanju novinarka, se već godinu dana bavi dizajnom šešira i ženskih kapa, a novi biznis koji je pokrenula tiče se prodaje i izdavanja luksuznih nekretnina. 

Naime, ona je na svom Instagram profilu uz svoj dosadašnji projekat koji se tiče sveta mode, a koji nosi naziv ,,BC hats" istakla i da se odnedavno bavi izdavanjem i prodajom nekretnina. 

Foto: Printscreen Instagram/belkisacrnovrsanin

Belkisa Crnovršanin nekretnine

Na društvenoj mreži Instagram, tačnije na profilu ,,BC nekretine" može se pratiti njen rad na tom polju, a kako je za Republiku otkrio izvor blizak muftinici, u pitanju je ostvarenje njenog sna.

- Belkisa je žena koja ima viziju. Svesna je gde se danas novac najbolje može zaraditi, a jedna od najprofitabilnijih stavki svakako su nekretnine. Priča se da pored toga što i sama poseduje brojne stanove, Belkisa je u poslednje vreme dosta radila na tome da oformi agenciju koja će se baviti upravo prodajom i izdavanjem nekretnina - istakao je izvor našeg portala iz Novog Pazara. 

On je dodao da treća muftijina žena ima brojne poznanike koji se bave gradnjom, što bi, prema njegovom mišljenju, moglo mnogo da joj znači u daljem razvoju njenog biznisa. 

Podsetimo, Belkisa Crnovršanin je treća supruga pokojnog muftije Muamera Zukorlića, a u žižu javnosti je dospela pre godinu i po dana, kada se saznalo sve o njenom braku sa muftijom. 

Inače, nije retkost da se lepa Novopazarka hvali skupocenim automobilima i garderobom na društvenoj mreži Instagram, te je tako nedavno uslikana i u automobilu marke ,,Mercedes" čija se cena kreće oko 85.000 evra.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading