NE DOZVOLITE JEZIKU DA GRMI, AKO TI SNAGA ŠAPUĆE! Vučić odgovorio stranim medijima i poslao im jasnu poruku (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.08.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se CNN i nemačkomm listu Franke Algemajne Zajtungu što ga, kako je rekao, promovišu.

NE DOZVOLITE JEZIKU DA GRMI, AKO TI SNAGA ŠAPUĆE! Vučić odgovorio stranim medijima i poslao im jasnu poruku (VIDEO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pisanja nemačkog Frankfurter Allgemeine Zeitungu i CNN-a.

- Izražavam iskrenu zahvalnost CNN-u i Frankfurter Allgemeine Zeitungu na činjenici da me promovišu gotovo svakodnevno, ali od njihovih pisanija mnogo mi je važnije to što vršimo rehabilitaciju puta u mestu Ćetanje, opština Priboj. Ukupna dužina puta je 1.500 metara, a širina 3 metra - napisao je Vučić.

- Ispunjavanje obećanja dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, važnije je čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina. I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savet: nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće - završio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (110)

Loading
Jana

15.08.2023 13:09

Da je Vučić do sada i davao paznju na kritike upućene na njegov račun bilo od stranih ili domaćih novinq ne bi stigao da postigne sve što je do sad postigao. Ljubomora je čudo.

Iva

15.08.2023 13:13

Kako god, Svetu smeta jaka i stabilna Srbija stoji im na putu. A pisanja o Vučiću u negativnom kontekstu samo mu daju vetar u leđa, jer potvrđuju njegov kvalitet.

Dragica

15.08.2023 13:13

Predsednik im je lepo odgovorio. Treba raditi, razvijati Srbiju, a to je upravo ono što je i politika predsednika.

Vlada S

15.08.2023 13:14

I pored spletkarenja nekih medija sa zapada, Vučić nastavlja sa izgradnjom puteva i radi na povezivanju i razvoju svih krajeva Srbije.