"VUČIĆ NAS SVE NADMUDRIO! Lobistkinja za nezavisno Kosovo puca od muke: Kažu da je on najbolja opcija! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.08.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedan dokaz da je predsednik Vučić streptomicin za ljude sa Zapada poput Ališe Kerns koji koriste svaku priliku da napadnu njega i Srbiju.

"VUČIĆ NAS SVE NADMUDRIO! Lobistkinja za nezavisno Kosovo puca od muke: Kažu da je on najbolja opcija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Lobistkinja za nezavisno Kosovo i britanska poslanica i predsednica parlamentarnog odbora za spoljne poslove Ališa Kerns besna je zbog nezavisne i mudre politike koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kerns, koja je poznata i po tome što je optužila SPC za šverc oružja na KiM, zakukala je da ih je srpski predsednik sve preigrao, a njenu žalopojku prenela je tajkunska televizija N1:

- Posle reizbora 2020, svima nam je rečeno sačekajte videćete da Vučić postaje veoma zapadno i evropski orijentisan. To se nije desilo. Rečeno nam je da će se pridružiti sankcijama Rusiji. To se nije desilo. A kada pitam Zapadne zvaničnike zašto ste dozvolili Vučiću da vas preigra, oni kažu da je on najbolja opcija! - zakukala je lobistkinja za nezavisno Kosovo.

 

 

Ovo je još jedan dokaz da je predsednik Vučić streptomicin za ljude sa Zapada poput Ališe Kerns koji koriste svaku priliku da napadnu njega i Srbiju.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (92)

Loading
Jovana

15.08.2023 09:56

Samo neka ona lobira, Vucic je tu da je nervira.

Istina

15.08.2023 09:59

Čim se Britanka ovoliko iznervirala znači da Srbiji ide sve kako treba.

Nada

15.08.2023 10:56

@Istina - Bolje bi joj bilo da se pozabavi migrantskom krizom pošto je njena Engleska i ceo zapad kriv što istok beži kod njih.

Da

15.08.2023 10:01

Vetar pravde je opasno počeo da duva sa istoka i logično je da je na zapadu panika.