"KRIV SAM JER NE PRIZNAJEM TZV. KOSOVO"! Vučić o pismu političara upućenih SAD, EU i Velikoj Britaniji!

Autor:

Vesti

08.08.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras se obratio javnosti, a tom prilikom odgovorio na pitanje u vezi sa pismom koje su pojedini političari uputili SAD, EU i Velikoj Britaniji.

"KRIV SAM JER NE PRIZNAJEM TZV. KOSOVO"!  Vučić o pismu političara upućenih SAD, EU i Velikoj Britaniji!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Video sam da je 56 parlamentaraca potpisalo pismo u kojem sam napadnut ja, da sam kriv što pomažem ljudima u Republici Srpskoj, sve kao lutkar povlačim poteze, na povocu držim razne političare, isto tako Bog zna šta radim sa Srbima u Crnoj Gori, na KiM pravim probleme pošto ne priznajem nezavisnost - rekao je Aleksandar Vučić i nastavio:

- To pismo je suštinski protiv Srbije, oni kažu da je u Srbiji dobar onaj koji bi priznao nezavisnost Kosova, a ja sam kriv zato što ne priznajem nezavisnost Kosova i time izazivam probleme. To je moja krivica. Ponosan sam na tu krivicu. Takođe sam ponosan kada vidim da tu nema nekih imena - izjavio je predsednik.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Bogdan

08.08.2023 19:43

Napadi na predsednika su hibridni rat protiv Srbije koja se neverovatnom brzinom razvija bolje od svih drugih u okruženju, a sa druge strane pritisak na predsednika koji brani nacionalne interese Srbije jer ne priznaje lažnu državu KiM.

Tara

08.08.2023 21:45

Zasto svi ti veliki drzavnici po velikim zemljama ne rese svoja unutrasnja pitanja, pa tek onda da brinu o nasima?

Iv

08.08.2023 21:46

Vučić sve radi samo u interesu Srbije svidelo se to nekome ili ne.

Iva

08.08.2023 21:46

Kako priznati da nije Kosovo i Metohija Srbija kada je od vajkad tamo Srpski zivalj, kada je svaki pedalj natopljen srpskom krvlju, kada je srce ovekoveceno nasim svetinjama? Kaaaakooo? Da se odreknemo svog postojanja? Tome neka se niko ne nada!