SRBI SU GENETSKI BOLESTAN NAROD! POKAZAĆEMO ZUBE KAO U DOMOVINSKOM RATU: TikTok propagira Ustaše i vređanje Srba (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.08.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dva dana nakon obeležavanja zločinačke akcije “Oluja” pojavio se snimak koji je užasnuo svakog Srbina

SRBI SU GENETSKI BOLESTAN NAROD! POKAZAĆEMO ZUBE KAO U DOMOVINSKOM RATU: TikTok propagira Ustaše i vređanje Srba (VIDEO)

Foto: Tiktok/Glas Naroda/Ustaske

Na društvenoj mreži TikTok počeli su da se pojavljuju srbomrzački snimci, a takođe otvoren je i kanal "Ustaške" na kom se pojavio snimak koji propagira ustaštvo i vređanje Srba!

Naime, na kanalu "Ustaške" koji je prepun snimaka u kojima se veliča stradanje našeg naroda pojavio se snimak na kojem jedan Hrvat iz redova njihove crkve govori kako su Srbi "genetski bolestan narod" i da ih "pravi Hrvati ne vole".

Samo dva dana nakon obeležavanja zločinačke akcije “Oluja”, koja je predstavljala najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata i u kojoj je ubijeno gotovo 2.000 i proterano 250.000 Srba, na društvenoj mreži se pojavio ovaj snimak.

- Iako ste ovde kao sezonski radnici, kao turisti, mi pravi Hrvati vas ne volimo! Jer ste lažljiv narod, pokvaren ste narod, niko vam zlo nije činio u Hrvatskoj, mislili ste da ćete živeti u svojoj domovini ali ovo je Hrvatska, ovo nije Srbija! - rekao je.

On je naglasio da su Srbi genetski bolestan narod.

- U Hrvatskoj žive i hrvatski pravoslavci i oni koji su je priznali kao svoju domovinu, oni su Hrvati, mi ne pravimo razliku među verom. To što mislite da smo mi braća i da smo mi jedno to se jako varate! Ja se ne želim poistovećivati sa vama, vi ste GENETSKI BOLESTAN NAROD! Ne želim sa vama imati ništa - dodao je.

On je takođe rekao da se Hrvati ne boje da ponovo "pokažu zube" ako Srbi budu provocirali.

- Većinu vas ne cenim, ne volim, kao što ne volim Hrvate koji su prodane duše, molim vas ne dirajte u naše hrvatske branitelje, molim vas ne dirajte u našu zasluženu pobedu u Domovinskom ratu u kojoj smo uspostavili svoju slobodu. Mi Hrvati i Srbi se ne slažemo, pustite nas na miru, ne dirajte u naše svetinje, jer smo pokazali zube u Domovinskom ratu i opet bismo pokazali ako je to potrebno - zaključio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
cetnicka masina

07.08.2023 17:48

Ja bi jako voleo da se sretnemo, ovaj put pravi Srbi iz Srbije i hrvati iz hrvacke pa da vidimo gdesmo.