"FRANJO TUĐMAN RATNI ZLOČINAC"! Beograd na godišnjicu "Oluje" oblepljen plakatima!

Autor:

Vesti

05.08.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločinačka operacija „Oluja“ započela je napadom na Knin čime je sproveden dugo pripremani egzodus Srba iz Krajine, koji je najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata.

"FRANJO TUĐMAN RATNI ZLOČINAC"! Beograd na godišnjicu "Oluje" oblepljen plakatima!

Foto: Konzervativni pokret Naši

Konzervativni pokret Naši na godišnjicu hrvatske zločinačke vojne operacije „Oluja“ izlepio je centar Beograda plakatima „Franjo Tuđman ratni zločinac“.

Zločinačka operacija „Oluja“  započela je napadom na Knin čime je sproveden dugo pripremani egzodus Srba iz Krajine, koji je najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata, tokom kojeg je, uz prećutnu saglasnost međunarodne zajednice, sa svojih vekovnih ognjišta proterano više od 250.000 ljudi, 1.881 ubijen i nestao, a srpske kuće i crkve popaljene.

Ono što ovaj zločin čini još većim to je da se u Republici Hrvatskoj ovaj dan proslavlja kao „Dan pobede“ , a Franjo Tuđman je otac nacije koji se slavi i kojem se dužu spomenici.

Konzervativni pokret „Naši“ jasno i glasno poručuje da je Franjo Tuđman bio ratni zločinac koji na žalost nije kažnjen za svoja zlodela, a da je operacija „Oluja“ nastavak hrvatske genocidne politike prema srpskom narodu  koja traje  do današnjih dana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
fensi denser

05.08.2023 15:13

trebali da stave i njegovog kolegu milosevica koji mu je pomogao u proterivanje srba iz krajine