OPOZICIJA PROTESTUJE JER VUČIĆ NIJE USPEO DA SPASI DRVEĆE OD SUPERĆELIJSKE OLUJE! O svemu kao o "gorućoj temi" izveštava upravo N1

Autor:

Vesti

29.07.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna se šta je luđe, opozicija koja protestuje jer Vučić nije uspeo da spasi drveće od oluje, ili opoziciono nastrojeni mediji koji o tome izveštavaju kao da je lider Srbije zaista mogao da utiče na vremenske nepogode.

OPOZICIJA PROTESTUJE JER VUČIĆ NIJE USPEO DA SPASI DRVEĆE OD SUPERĆELIJSKE OLUJE! O svemu kao o "gorućoj temi" izveštava upravo N1

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Da opozicija veruje u supermoći predsednika Srbije Aleksandra Vučića, govore i njihova verovanja da Vučić ima vremena da se meša u sve živo u Srbiji, od onoga što on zaista radi - izgradnje puteva, bolnica, odbrane KiM, podizanja plata i penzija...do toga da selektuje košarkaše za Mundobasket i svađanja Aleksića i Jeremića, Boška i Đilasa.

Sudeći po prilogu emitovanom na TV N1 građani su nezadovoljni jer su verovali da superćelijski Vučić može da spasi i grane od superćelijske oluje! 

Tako je na TV N1 kao da se radi o najnormalnijoj i najlogičnijoj stvari izveštavano upravo o tome kako aktuelna vlast ništa nije uradila da spasi drveće od superćelijske oluje, pokazujući time da podržavaju ludorije opozicije koja na svaki način pokušava da diskredituje Vučića.

Ne zna se šta je bizarnije, opozicija koja ubeđuje narod da protestuje zato što Vučić nije sačuvao drvo, ili mediji njima naklonjeni koji o tome izveštavaju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Sanja

29.07.2023 09:18

Opoziciju treba da bude sramota kakvih se gluposti hvataju.

Boban

29.07.2023 09:19

Koliko god mislim da je opozicija pokazala sve što je znala, opet nas iznenade svojim nedelima, bezobrazlukom i ružnim ponašanjem.

Ilija

29.07.2023 09:19

Oni nemaju obraza da bi se imalo postideli svojih sramnih postupaka!

Boban

29.07.2023 09:21

Oni ni ne znaju protiv čega se bore.Mislim da veću sramotu osećamo mi koji ovo gledamo, nego oni sami.