POSEBNO SMO ZAHVALNI NA OVOME! Ministarka poljoprivrede oprostila se od ambasadorke Čen Bo (FOTO)

Autor:

Vesti

26.07.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka poljoprivrede na oproštajnom sastanku zahvalila se ambasadorki NR Kine u Srbiji.

POSEBNO SMO ZAHVALNI NA OVOME! Ministarka poljoprivrede oprostila se od ambasadorke Čen Bo (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram/jelenatanaskovicofficial

Čen Bo završava mandat u Srbiji, tokom kojeg su, kao je rečeno na sastanku, postignuti ogromni rezultati u oblasti infrastrukture u Srbiji, koja je bila najvažnija u saradnji dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ministarka poljoprivrede, Jelena Tanasković na oproštajnom sastanku zahvalila se ambasadorki NR Kine u Srbiji na svom trudu, zalaganju i velikom doprinosu.

Hvala ambasadorki NR Kine u Srbiji Čen Bo na svom trudu, zalaganju i doprinosu u jačanju, kako bilateralnih, tako i prijateljskih odnosa naše dve države. Za vreme svog mandata ambasadorka je dala veliki doprinos u oblasti poljoprivrede, što se najbolje ogleda kroz mnogobrojne usaglašene protokole za izvoz naših proizvoda na kinesko tržište i na tome sam joj posebno zahvalna. Zadovoljstvo je bilo sarađivati sa Vama i želim Vam mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri - napisala je ispod objave Tanaskovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading