PREDSEDNIK VUČIĆ SA MINISTROM IZ SURINAMA: Povlačenjem priznanja tzv Kosova su postali primer za druge zemlje koje su učinile ISTO

Autor:

Vesti

24.07.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu

PREDSEDNIK VUČIĆ SA MINISTROM IZ SURINAMA: Povlačenjem priznanja tzv Kosova su postali primer za druge zemlje koje su učinile ISTO

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i međunarodne saradnje Republike Surinam Albertom Ramdinom.

- Zadovoljstvo mi je što sam imao ponovo priliku da ugostim šefa diplomatije Surinama sa kojim sam razmenio mišljenja o pravcima daljeg razvoja tradicionalno prijateljskih odnosa Srbije i Surinama.

Surinam za nas ima poseban značaj, jer je povlačenjem priznanja tzv Kosova postao primer za preko 25 drugih zemalja koje su potom učinile isto.

Iskoristio sam priliku i da zahvalim Vladi Surinama na podršci kandidaturi Beograda za organizaciju Međunarodne svetske izložbe EXPO2027. - napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (85)

Loading
Teodora

24.07.2023 13:19

Sa Surinamom imamo odlične političke i bilateralne odnose.

Bogi

24.07.2023 13:24

Podrška stižu sa svih strana za Ekspo 2027sad je u poseti ministar spoljnih poslova Surinama

Jelena

24.07.2023 13:25

Srbija možda jeste mala država, ali je i te kako država za primer.

Mile

24.07.2023 13:34

Hvala našim prijateljima iz Surinama