UKIDA SE ANKETNI ODBOR OSNOVAN ZBOG MASAKRA U RIBNIKARU: Skupština usvojila molbu roditelja!

Autor:

Vesti

21.07.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna Skupština primila je danas molbu porodica nastradalih u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar" i njihovih punomoćnika, kojom se od parlamenta i poslanika traži obustavljanje postupka i rad Anektnog odbora dok se ne okonča krivični postupak pred nadležnim institucaijama, što je upravo i usvojeno.

UKIDA SE ANKETNI ODBOR OSNOVAN ZBOG MASAKRA U RIBNIKARU: Skupština usvojila molbu roditelja!

Foto: Tiktok/idktbh12090, Facebook

- Uvažavajući sve razloge navedene u ovoj molbi, i u skladu sa stavovima poslaničkih grupa, Narodna skupština Republike Srbije prihvata ovu molbu i obustavlja dalje postupanje i rad Anketnog odbora - navodi se u saoopštenju predsednika parlamenta Vladimira Orlića.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić

 

Podsetimo, ranije u toku dana u ime porodica oštećenih u zločinu od 3. maja 2023. godine u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, i u ime ostalih kolega advokata, punomoćnika oštećenih, oglasila se advokat Zora Dobricanin Nikodinović, saopštenjem i molbom da se zaustave aktivnosti Anketnog odbora vezano za pomenuti slucaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (88)

Loading
Kristina

21.07.2023 16:21

Neka porodice imaju mir.

Kosta

21.07.2023 16:22

Drago mi je zbog ovoga. Najvažnije je biti čovek u imati ljudskosti.

Nina

21.07.2023 16:32

Marinka Tepic je žena zlo neko kao monstrum samo može da izjavi da niko nema tapiju na bol. I svi ti monstrumi kao ona su zloupotrebljava li žrtve i njihove porodice.

Nina

21.07.2023 16:50

Ako je Skupština usvojila molbu da se ukine nepotrebni anketni odbor.