JEREMIĆ SMENIO ALEKSIĆA: Evo ko je novi novi šef Izvršnog odbora Narodne stranke

Autor:

Vesti

15.07.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je Šešeljev radikal, napravio sajt SRS.

JEREMIĆ SMENIO ALEKSIĆA: Evo ko je novi novi šef Izvršnog odbora Narodne stranke

Foto: ATAImages, ST/N. Mandić

Predsedništvo Narodne stranke izabralo je danas novi Izvršni odbor stranke. Za predsednika Izvršnog odbora Narodne stranke izabran je Slobodan Doklestić, bio je član Srpske radikalne stranke, čak je napravio sajt za pomenutu stranku početkom 2000-tih.

- Slobodan Doklestić je obrazovan momak. Bio je super student, veoma dobar advokat, bio je član Srpske radikalne stranke početkom 2000-tih. Sećam se, odlično je poznavao izradu internet sajtova, pa nam je napravio i održavao sajt stranke - napisao je Đukanović.

 

 

Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić raspustio je Izvršni odbor te stranke na čijem je čelu bio Miroslav Aleksić i smenio Aleksića koji je bio dosadašnji predsednik odbora.

Mediji Aleksićevu smenu dovode u vezu sa njegovom nedavnom najavom da će se kandidovati za predsednika ove partije ukoliko odbori iz Srbije budu to od njega tražili.

O današnjim dešavanjima oglasila se Narodna stranka i u saopštenju objasnila da su se na takav korak odlučili kako bi se "osigurali demokratski, pošteni i transparentni uslovi u stranačkom izbornom procesu, kao i ravnopravan tretman svih kandidata na Redovnoj skupštini Narodne stranke, zakazanoj za 23. oktobar 2023. godine".

"Za predsednika Izvršnog odbora Narodne stranke izabran je dr Slobodan Doklestić, predsednik Pravnog saveta Narodne stranke. Predsedništvo je istovremeno potvrdilo poverenje dosadašnjem predsedniku izvršnog odbora Miroslavu Aleksiću za vršenje funkcije prvog potpredsednika stranke, kao i za vršenje funkcije šefa poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije", navodi se u saopštenju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading