ISPLIVAO DOKAZ: Stranka lobistkinje za nezavisno Kosovo organizuje proteste u Srbiji!

Autor:

Vesti

09.07.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim potezom je otklonjena svaka sumnja, ako je uopšte i postojala, da stranka Viole fon Kramon organizuje proteste u Srbiji.

ISPLIVAO DOKAZ: Stranka lobistkinje za nezavisno Kosovo organizuje proteste u Srbiji!

Foto: printscreen/tviter

Jasno je da proteste spolja organiziju oni kojima odgovara da sprovedu obojenu revoluciju i na vlast u našoj zemlji dovedu svoje skutonoše koji će raditi po njihovom diktatu.

Maske su pale! Iza protesta opozicije u Srbiji nalazi se Evropska partija zelenih, čiji je istaknuti član nemačka Zelena stranka Viole fon Kramon, glavne lobistkinje za nezavisno Kosovo.

Nakon što je pre dva dana Fon Kramon zdušno podržala proteste opozicije, juče se Đorđe Miketić, jedan od organizatora protesta i poslanik u Skupštini Srbije, pojavio na pomenutom skupu sa obeležjem stranke lobistkinje lažne države.

Ovim potezom je otklonjena svaka sumnja, ako je uopšte i postojala, da stranka Viole fon Kramon organizuje proteste u Srbiji.

 

 

Građani naše zemlje dobili su još jednu potvrdu da iza blokada, maltretiranja poštenih građana i pokušaja nasilnog rušenja vlasti stoje oni koji ne žele dobro našoj zemlji, već hoće da je vide oslabljenu ili uništenu.

Jasno je da proteste spolja organiziju oni kojima odgovara da sprovedu obojenu revoluciju i na vlast u našoj zemlji, mimo većinske volje građana, dovedu svoje skutonoše koji će raditi po njihovom diktatu, umesto u interesu srpske države i naroda.

Ipak, Srbija je slobodna i istinski demokratska zemlja, te o njenoj sudbini neće odlučivati ni zapadni političari, ni njihovi puleni, već isključivo narod!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (38)

Loading
Demian

09.07.2023 18:18

Ta stranka zove se Zeleno-levi front i nastala je od koalicije Moramo. Viola je mentorka prvo bila pokretu Ne davimo Beograd. Jednostavno imamo agente stranih interesa na protestu.

Tanja

09.07.2023 18:22

Udružio se najveći otpad u opoziciji da ruše vlast i Predsednika Vučića. Narod odlučuje I on će uvek biti uz Predsednika Vučića. Ne damo Srbiju ološima.

Nana

09.07.2023 18:22

To je od samog početka bilo jasno , da protest organizuje neko ko želi da unazadi i uništi Srbiju

Sanja

09.07.2023 18:26

Ništa novo. Opozicija i lobisti za nezavisno Kosovo su već dugo u sprezi.