SNS OBELEŽAVA VIDOVDAN! Vučić: Pokušaće da nas ruše i slome, dajemo sve od sebe da sačuvamo mir!

Autor:

Vesti

28.06.2023

12:32 >> 12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka obelažava Vidovdan u 12 sati, svečanim banketom u hotelu "Jugoslavija" u Beogradu.

SNS OBELEŽAVA VIDOVDAN! Vučić: Pokušaće da nas ruše i slome, dajemo sve od sebe da sačuvamo mir!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prisutnima su se obratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik SNS Miloš Vučević.

Aleksandar Vučić kazao je da je SNS osnovan da promeni Srbiju.

- Mi smo za pet godina uradili više nego neki za prethodnih 27. Jesam li srećan? Nisam. Mogli smo za tri.

Vučić je kazao da u prvim trenucima za koje neki pomisle da su teški mnogi okrenu glavu i prave se da ne znaju šta se zbiva, neki malo pognu glavu, neki se okrenu i opsuju računajući da imaju bolju priliku za tapšanje po ramenu na nekom drugom mestu.

Bice gresaka. Ali vazno je da ljudi vide vasu brigu. Molim vas da obratite paznju na obicne ljude.

- Predaja nije opcija. To misli svako od nas Vucica i vecinska Srbija. Videćete bezbroj slabića u svakoj spolja ili iznutra izazvanoj krizi. Videćete mnoge koji su u stranci zbog funkcija, lepog života. Normalno je da želite lep život, ali ne smete da zaboravite na nacionalne interese - rekao je lider Srbije i dodao:

- Hvala za to sto ste rekli da cemo svi biti u pokretu koji bi morao da obezbedi ubrzani ekonomski napredak, donosi odluke u interesu drzave, a ne po nalogu neke strane sluzbe.. Sloboda ce biti zajednicki naziv.

POKUŠAĆE DA NAS LOME I RUŠE

Ne znam kako će sve ići sa Kosovom i Metohijom. Pokušavaće da nam lome i ruše zemlju iznutra na sve moguće trikove i načine zato što niko ne želi da jedna mala Srbija bude samostalna i nezavisna, da donosi odluke mimo velikih sila, da donosi odluke u svom interesu, a ne u interesu velikih sila. Zato je važno da vi kao politički stub Srbije budete čvrsti i jaki - kazao je Vučić.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA OBELEŽAVA VIDOVDAN! Vučević: Pritisci na Srbiju će biti sve jači (FOTO)

Kaže da vidi da su albanski mediji puni vesti da je njegov sin Danilo došao na Gračanicu na liturgiju, a ima majicu "predaja nije opcija."

- Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija - rekao je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije je pozvao sve da budu dovoljno odgovorni i pametni. Kaže da je SNS uradio "više nego svi drugi". Vučić je zamolio funkcionere stranke da obrate pažnju na obične ljude. Kazao je da očekuje mnogo problema na KiM, ali da "dajemo sve od sebe da sačuvamo mir".

- Oni koji imaju poverenje u nas neka znaju da je traganje za kompromisom izraz snage, a ne slabosti. Mi ćemo da biramo trenutak kada i kako ćemo na određene izazove da odgovorimo, uvek u skladu sa najvišim i najvažnijim interesima našeg naroda i naše države - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (64)

Loading
Bora

28.06.2023 12:43

Sacuvacemo mir na KiM, nece biti ni malo lako ali cemo uspeti.

Irena

28.06.2023 12:46

Podržavam Vučića isključivo što se za razliku od svih prethodnik bori za narod za obične ljude , koji zahvaljujući njemu danas žive normalne živote a ne kao ranije kad se sastavljao jedva kraj sa krajem..

MajaL

28.06.2023 12:47

Danas je naše jedinstvo najveće, neka živi srpski narod i Srbija!

Ilija

28.06.2023 12:48

Ako se neko borio i uradio za Srbiju to je Vučić, mogu da ga kude do sutra ali šta je čovek napravio od naše zemlje to mu niko ne može osporiti.