VUČIĆ SE OBRAĆA U ROKU OD 24 SATA: U toku su intenzivni razgovori predsednika sa vojnim vrhom!

Autor:

Vesti

24.06.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U roku od 24 sata obratiće se predsednik Aleksandar Vučić javnosti sa mnogo više podataka, najavio je Petar Petković govoreći o najnovijim dešavanjima na KiM.

VUČIĆ SE OBRAĆA U ROKU OD 24 SATA: U toku su intenzivni razgovori predsednika sa vojnim vrhom!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da će se u roku od 24 sata obratiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa novim informacijama, i da su u toku intenzivni razgovori predsednika sa vojnim vrhom.

- U roku od 24 sata obratiće se predsednik Aleksandar Vučić javnosti sa mnogo više podataka i informacija. U toku su intenzivni razgovori i sastanci sa našim vojnim vrhom. Borićemo se da sačuvamo mir.

Podsetimo, Petković je danas na vanrednoj konferenciji za novinare govorio o najnovijim dešavanjima na KiM, hapšenju Srba i lažima Aljbina Kurtija. Istakao je da se Srbija trudi i želi da sačuvama mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (98)

Loading
Kristina

24.06.2023 11:32

Situacija je ozbiljna i pratićemo obraćanje Vučića o trenutnoj situaciji na KiM. Hapšenje Srba na KiM je Kurtijevo iživljavanje nad nedužnim srpskim narodom i izazivanje ratnog sukoba kako bi se oslabila Srbija. Naše službe su razotkrile plan Kurtija da podmetne oružje kako bi okrivio Srbe i sproveo nova hapšenja.

Mia

24.06.2023 11:33

Cekamo obracanje predsednika sa predlogom resenja za nas narod na KiM.

Jana

24.06.2023 11:34

Predsednik Vučić se trudi da narod izvesti o svemu

Autor

24.06.2023 11:38

Veoma važno obraćanje Vučića! EU otvori oči i ne budi slepa pred Kurtijevim lažima, obmanama i terorom!