MORAMO DA BUDEMO SPREMNI DA BEOGRAD I SRBIJU PREDSTAVIMO NA NAJBOLJI NAČIN: Vučić sa Žiofreom na održavanju "EU nedelja mogućnosti"

Autor:

Vesti

21.06.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se zahvalio Žiofreu na podršci.

MORAMO DA BUDEMO SPREMNI DA BEOGRAD I SRBIJU PREDSTAVIMO NA NAJBOLJI NAČIN: Vučić sa Žiofreom na održavanju "EU nedelja mogućnosti"

Foto: Tanjug/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zajedno sa ambasadorom Evrope unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom prisustvovao događaju "EU nedelja mogućnosti" u MTS dvorani.

Prisutnima se prvi obratio ambasador Žiofre koji je čestitao Srbiji na izboru za EXPO 2027.

Vučić se zahvalio Žiofreu na podršci, na novcu koji su izdvojili za razvoj inovativne tehnologije i nauke u Srbiji.

- Dobili smo organizaciju specijalizovanog EXPO 2027. godine, sad nam predstoji dosta posla u naredne 4 godine, i moramo da budemo spremni da Beograd i Srbiju predstavili na najbolji mogući način, a to možemo samo uz vašu pomoć i podršku - kaže on.

- U prva 4 meseca ove godine, imamo za 43% uvećan izvoz IKT usluga što pokazuje koliko imamo stručnih ljudi. Predstavićemo sve naše kompanije, i naše bombone i keks, a najveću pažnju će sigurno privući ovo što ste vi predstavili večeras. A ovo sam sve rekao jer ćemo mi uz ono što smo ulagali, dodati još više, tako da možete od države da računate na više novca, a mi očekujemo rezultate. Hvala vam prijatelji iz EU na izdvojenom novcu, a vi možete da izdvojite još malo više, izdvojićemo i mi. Hvala vam svima - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Kristina

21.06.2023 19:11

Predsednik Vučić predstavlja Srbiju na najbolji mogući način.

Jelena

21.06.2023 19:47

I predstavićemo u najboljem mogućem svetlu. Biće to veličanstveno.

Jelena

21.06.2023 19:48

Bićemo spremni ko zapete puške i nd sumnjam da će biti prelepo.

Čeda

21.06.2023 19:53

Mislim da ljudi nisu svesni koliki je ovo zapravo uspeh. Sve pohvale.