ŽENIM SE, BIĆE BAŠ LEPIH VESTI! Lav Pajkić otvorio dušu u emisiji "Sa Tanjom na ti" - OBAVEZNO POGLEDAJTE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle napada koji je doživeo ispred svog doma Lav Pajkić, državni sekretar u Ministarstvu rada zapošljavanja i socijalne zaštite, priznaje da je razočaran delom javnosti, koja ima selektivan odnos kada je u pitanju osuda nasilja.

S druge strane, u emisiji "Sa Tanjom na ti" otkrio je da planira venčanje i da je u izabranici Lei pronašao srodnu dušu.

Napadnut si na ulici, međutim, u delu javnosti izostala je osuda.

- Napravio se trend, selektivno se bira treba li da se osudi napad na neku osobu, da se osudi nasilje. Mislim da je stvar po tom pitanju jasna, bar kad je reč o normalnoj osobi, koja razmišlja zdravorazumski i koja ima neke normalne sisteme vrednosti. Svaki vid nasilja je loš i treba ga osuditi.

Da li je teško snaći se u političkim vodama s obzirom na to da potičeš iz umetničke porodice?

- Svojevremeno sam imao emisiju koja je bila političko-satiričnog karaktera, bavila se tim temama. Kada sam ušao u politiku aktivno, bio sam prilično upoznat s dešavanjima i šta to znači, čak i više nego neki koji su se bavili politikom svih tih godina. Imao sam super školu za tu stvar. Ali jednu stvar nisam tada radio, to je obilazak naše lepe Srbije, razgovor s ljudima i rešavanje njihovih problema...

Imaš 27 godina. Da li ti buđenje rano ujutru teško pada?

- Opšte mesto u našoj čitavoj familiji, oko kojeg zbijamo šale, jeste da svi ustajemo kasno i da su zato svi u mojoj porodici umetnici da bi se opravdala činjenica da mogu da se bude što kasnije. Šalim se. Već sam se navikao na to otkako sam ušao u ovu vrstu obaveza. Naravno, ne mogu da kažem da mi prija da ustajem u pet ili u šest, ali s druge strane, kada se ponavlja toliko puta, u jednom trenutku postane normalno. Na kraju krajeva, čovek uvek može da legne ranije i rešen je problem.

Imaš li vremena za izlaske?

- Tu i tamo. Retko, ali stižem. Nemam taj pojam izlaska, kao što ga ima većina ljudi iz moje generacije. Meni je izlazak da sa meni dragom osobom sednem da popijemo čašu vina. I to je to. Nemam tu tendenciju izlaska po klubovima, previše mi je to glasno.

Imaš i lepih vesti, planiraš venčanje s Leom. Kada će svadba?

- To bi trebalo da bude iznenađenje. Sad snimamo ovaj razgovor, ne smem da napravim bilo kakvu odluku bez nje.

Poslušan si, to je pravi put za dobar brak.

- Jeste, to je pola posla za dobar brak. Kažeš važi, OK..

Majka Isidora ti je nekada javno davala savete o devojkama. Jedan od njih je bio je da devojku biraš po koeficijentu inteligencije, a ne po veličini nekih oblina.

- Jeste, jednom prilikom je to rekla. U pravu je žena, bar iz neke moje perspektive. Najbitniji je taj neki momenat, pitanje izgleda definiše odnos u početku, ali ako želite nekakav odnos na duge staze, morate da se slažete mentalno, da nađete dobrog sagovornika, prijatelja, u tom smislu je mnogo bitnija ta druga strana o kojoj je ona govorila, taj drugi koeficijent.

Otac ponovo radi, nije ga slomila tuga

Šta te je u poslednje vreme obradovalo?

- Pravo da ti kažem, posle svih događaja koji su bili vezani za Isidoru, dosta me je obradovalo to što se moj otac vratio poslu i scenariju. To me zaista čini srećnim. Ponovo je počeo da radi, da se bavi time i to je lep znak, da je ostao dosledan svoj ljubavi, da ga ta tragedija i tuga nije definisala, već je nastavio da se bavi poslom. Pripremio je divan scenario, nadam se da će javnost s tim biti upoznata uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading