TOTALNI RAT U NARODNOJ STRANCI! Poslanica Parlić tvrdi: Aleksić i Novaković rade za Đilasa i Vučića!

Autor:

Vesti

19.06.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Narodnoj stranci na čijem čelu je još uvek Vuk Jeremić u toku je rat do istrebljenja.

TOTALNI RAT U NARODNOJ STRANCI! Poslanica Parlić tvrdi: Aleksić i Novaković rade za Đilasa i Vučića!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Strahinja Aćimović

Kako saznajemo, povod za frontalni rat između Jeremićeve struje i struje Miroslava Aleksića, u kojoj je i Borislav Novaković, izbio je nakon odluke Jeremića na Glavnom odboru stranke da ne zakaže vanrednu skupštinu na kojoj bi se raspravljalo o njegovoj smeni.

Da bi to izbegao, dan pred Glavni odbor Jeremić je zakazao skupštinu za oktobar, pravdajući takvu odluku tvrdnjom da je reč o redovnoj, četvrtoj po redu, skupštini stranke.

Na objavu na tviteru na u kojoj su iznete tvrdnje o raskolu u Narodnoj stranci reagovala je i poslanica Ivana Parlić koja je praktično potvrdila da je u toku pravi rat za funkcije u toj partiji, pri optužujući saborce da rade za Službu, Vučića i Đilasa (?!).

 

 

- Grešite. Reći ću Vam iz prve ruke. Vuka hoće njegovi. Neće ga Službini, Ðilasovi i Vučićevi - navela je Parlićeva odgovarajući na tvit u kome se objašnjava iznenadno saopštenje NS u kome je zakazana 4. redovna skupština stranke.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ivana Parlić

 

Sa druge strane, poverenik Narodne stranke Pirot Čedica Džunić izrekao je niz ozbiljnih optužbi na račun Jeremića, optužujući ga za autoritarno vođenje stranke.

Ako si protiv Jeremićeve autokratije, onda si za Vučića. A Jeremićevi botovi će već da te dovedu u vezu sa Vučićem. Onog trenutka kada je napao Mikija Aleksića, u Vučićevom maniru, Jeremić je za mene prestao da postoji. Koliko je diplomata i to smo naučili! - naveo je on.

 

 

Komentarišući odluku Jeremića, on je naveo da je lider Narodne stranke svojim postupkom pokazao da ga praktično ne interesuju članovi i odbori.

- Svi koji nisu za Jeremića su najgori, a mi smo im obezbedili glasove da uživaju. Kada Vuk kaže da ga nije briga za članstvo i odbore (nediplomatski rekao da ga boli Q) i da "elita" kroji politiku - malo se preračunao! Sada će naučiti kako se kroji politika i da je narod elita - napisao je on.

Podsetimo, ovo nije prvi lom u Narodnoj stranci. Stranku su svojevremeno napustili Nikola Jovanović, Borivoje Borović i Zdravko Ponoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
veka

19.06.2023 09:27

Sad su poceli i izmedju sebe da vade oci oko funkcija. Dno dna

zoran

19.06.2023 09:30

Bruka i sramota, tragediju koja je zadesila nasu zemlju oni koriste za svoju licnu promociju.

Dara

19.06.2023 09:30

Opozicija puca po svim safovima.

Pera

19.06.2023 09:42

Narodnoj stranci ne trebaju neprijatelji spolja. Sami ce sebe da uniste otimanjem oko vlasti.