OGLASIO SE MITROVIĆ POSLE POBEDE: Centar crveno-belih otkrio KLJUČ TRIJUMFA!

Autor:

Sport

19.06.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Duška Ivanovića su uspeli da smanje prednost gradskog rivala.

OGLASIO SE MITROVIĆ POSLE POBEDE: Centar crveno-belih otkrio KLJUČ TRIJUMFA!

Foto: Starsport

Duel Mitrovića i Smailagića

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nadigrali su Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 91:78 u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Na taj način, crveno-beli su smanjili zaostatak na 2:1 i izborili odigravanje utakmice broj četiri, koja je zakazana za utorak.

Po okončanju meča se oglasio i Luka Mitrović, koji je ubacio 12 poena u pobedi svog tima.

- Nije bilo nimalo lako kada znate da ste na 0:2 i da nemate više prava na kiks. To se videlo u prvom poluvremenu, ali nismo imali energiju i strpljenja. Igrali smo brzopleto u napadu, pre svega želeći da se dobije utakmica u prvom poluvremenu. To se pokazalo kada smo stali na loptu, tražili smo bolja rešenja i došli do velike pobede koja nam je mnogo trebala - rekao je Mitrović posle meča.

Dodao je i da ne očekuje ništa lakši meč u utorak.

Ne očekujemo ništa lakši meč. O Partizanu imam samo reči hvale, ekipa koja ima veliki napadački potencijal, to je pokazao više puta ove sezone. Bićemo spremni da odbranimo domaći teren do kraja - dodao je Mitrović.

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Matijas Lesor

Centar Crvene zvezde Meridianbet je istakao da je sada fokus na odmoru.

Ne znam šta bih odgovorio, jedino o čemu razmišljam je kako se što bolje oporaviti za 48 sati, što je više moguće. Gledamo neke snimke kad se skupimo, analiziramo, izvlačimo pouke iz poraza.

Za kraj, pričao je i o Fakundu Kampacu.

Vidi se da mu mnogo znači, da ima želju. Možda iz te velike želje ne ide onako kako ste zamislili. Faku ima ogroman kvalitet i iskustvo, sigurno će njemu kao i ekipi značiti da se skine teret. Generalno na njemu je najveći teret organizacije napada - zaključio je Mitrović.

Podsetimo, meč broj četiri je na programu u utorak, od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading