TERZIĆ ZAGRMEO PRED START PRIPREMA! Jači smo nego ikada! Podsetio na svoje početke i OTKRIO veliku RAZLIKU!

Autor:

Sport

19.06.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih podseća na dane kada je došao u klub.

TERZIĆ ZAGRMEO PRED START PRIPREMA! Jači smo nego ikada! Podsetio na svoje početke i OTKRIO veliku RAZLIKU!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Crveno-beli započinju pripreme pod komandom novog trenera Baraka Bahara, a generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić je na današnji dan pre devet godina stigao u Zvezdu.

- Danas se okupljamo i počinjemo pripreme gladni novih pobeda i novih trofeja, svesni velikih očekivanja naših navijača, ali nikad mirniji i nikad spokojniji - rekao je generalni direktor srpskog prvaka Zvezdan Terzić.

Za to vreme Crvenu zvezdu je podigao do izuzetnog nivoa, osvojeni su brojni trofeji, uključujući i direktan plasman u Ligu šampiona ove sezone.

Foto: Starsport

 

- Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom - kaže Terzić Tanjugu i dodaje:

- Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energija. I to smo uradili, Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi. Do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja. Nekada smo u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona - podsetio je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: Printscreen/FK Crvena zvezda

 

Čelnik Zvezde je dodao da se pred novim trenerom Baharom nalazi dovoljno vremena za upoznavanje igračkog kadra:

- Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih - podvukao je Zvezdan Terzić i podsetio:

- Na današnji dan pre devet godina sam došao u Crvenu zvezdu, za to vreme smo osvojili sedam šampionskih titula i imamo sedam učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja. Ali, moram da kazem da je Crvena zvezda danas jača nego ikada do sada u predhodnih devet godina i ubedjen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni - poručio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading