PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI: Vrhovni komandant naoružanih snaga obilazi vojnike i policajce

Autor:

Vesti

18.06.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova inspekcija bezbednosnih snaga uslediće odmah posle alarma koji se "uključio" u komandi NATO u Monsu posle tenzija koje je izazvao premijer takozvanog Kosova.

PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI: Vrhovni komandant naoružanih snaga obilazi vojnike i policajce

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Predsednik Srbije i vrhovni komandant naših oružanih snaga Aleksandar Vučić obići će večeras vojne i policijske formacije u Kopnenoj zoni bezbednosti - saznaju "Novosti".

Ova inspekcija bezbednosnih snaga uslediće odmah posle alarma koji se "uključio" u komandi NATO u Monsu posle tenzija koje je izazvao premijer takozvanog Kosova Aljbin Kurti višenedeljnim terorom nad srpskim stanovništvom u našoj južnoj pokrajini.

Podsetimo, izvori "Novosti" danas su nam preneli da zaposleni u Savezničkoj (NATO) komandi za operacije u Monsu su prekinuli godišnji odmor i jutros su pozvani na sastanak u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji.

Prema informacijama "Novosti", vlada velika zabrinutost zbog trenutne situacije u našoj južnoj pokrajini. Kako prenose naši dobro obavešteni izvori, u zapadnoj vojnoj alijansi ocenjuju da se Kurti "oteo kontroli" i da postoje visoka očekivanja o angazovanju Vojske Srbije

Vojni stratezi u NATO su očigledno ozbiljno shvatili jutrošnje obraćanje predsednika Srbije i vrhovnog komandanta naših oružanih snaga Aleksandra Vučića, koji je, između ostalog, demantovao laži da je naša vojska prešle administrativnu liniju sa KiM da bi uhapsila trojicu pripadnika tzv. kosovske policije. 

- Nikada naši organi nisu prešli administrativnu liniju  ako budemo prelazili bićete obavešteni onako kako sam rekao komandantu Kfora...i ako budu prelazili, neće se vraćati - upozorio je šef države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (95)

Loading
Ratko

18.06.2023 16:46

Pokazuje pravu vrednost i odgvornost prema dezavi ,tako to radi pravi Predsednik.

Dragana

18.06.2023 16:47

Predsednik kao vrhovni komandant oružanih snaga, nastoji da se lično uveri u spremnost naše vojske i pruži podršku njihovoj požrtvovanosti!!

Maja

18.06.2023 16:47

Vučić će večeras obići kopnenu Vojsku Srbije i policiju radi bezbednosne kontrole.

Emilija

18.06.2023 16:48

Srbija će štiti svoj narod po svaku cenu.