VOJSKA SRBIJE KRENULA KA KOSOVU! Kolone džipova se zaputile ka administrativnoj liniji, do 14 časova formacije će biti potpuno RASPOREĐENE (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.05.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama se dele snimci dugih kolona džipova Vojske Srbije koji su se uputili ka administrativnoj liniji!

VOJSKA SRBIJE KRENULA KA KOSOVU! Kolone džipova se zaputile ka administrativnoj liniji, do 14 časova formacije će biti potpuno RASPOREĐENE (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Vojska Srbije (VS) do petka ostaje u najvišem stepenu borbene gotovosti, a danas do 14 časova će biti potpuno raspoređene formacije vojske duž administrativne linije, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

Razlog za ovakvu odluku je nastavak terora nad Srbima koji žive na KiM od strane premijera lažne države Aljbina Kurtija.

Ispred zgrade opštine Zvečan, kao i Zubinog Potoka i Leposavića od jutros su prisutne jake snage tzv. kosovske i specijalne policije sa šlemovima i pod punom borbenom opremom.

Sada se na društvenim mrežama pojavljuju snimci Vojske Srbije kako se kreću ka Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, pre nekolika dana predsednik Srbije i vrhovni komandant naših oružanih snaga Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret u pravcu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading