NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA ČEDINA ĆERKA: Jovanović se pohvalio njenom fotografijom na Instagramu, a evo šta je bio povod! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.06.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović očito ima razloga da bude ponosan na svoju najstariju ćerku Janu Hart.

NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA ČEDINA ĆERKA: Jovanović se pohvalio njenom fotografijom na Instagramu, a evo šta je bio povod! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Naš poznati političar Čedomir Jovanović na političkoj sceni je skoro tri decenije, a za to vreme se oženio Jelenom sa kojom danas u srećnom braku i ima četvoro dece.

Najstarije dete Čedomira i Jelene je Jana Hart, čijom fotografijom se lider LDP pohvalio na svom Instagram profilu.

Jovanović je imao lep povod da podeli najnoviju fotografiju Jane Hart, budući da je njegova najstarija ćerka maturirala.

Budi srećna i jaka - poručio je Jovanović Hani u ovoj objavi.

Foto: Čedomir Jovanović Instagram printscreen

Čeda sa ćerkom Janom

Na njegovom storiju na Instagramu tako je osvanula fotografija na kojoj ljubi ćerku, koja je izrasla u pravu lepoticu, a već na sledećem storiju nalazi se fotografije Jane Hart, Čedomira i njegove supruge Jelene.

Foto: Čedomir Jovanović Instagram printscreen

Čeda sa ćerkom i suprugom

Lider LDP sa Jelenom Jovanović ima četvoro dece - sina Mihajla Lajfa i ćerke Janu Hart, Zoru Fej i Anđeliju Fejt.

Iako sada izgledaju kao srećna porodica, javnost nije zaboravila skandal od prošle godine, kada je Jovanović 11. oktobra prijavljen za porodično nasilje, nakon čega je završio u pritvoru iz kojeg je odmah prebačen na VMA zbog povrede na glavi.

Nakon saslušanja koje je vršeno u policijskoj stanici sa oba bračna partnera porodice Jovanović, oni su ubrzo izgladili odnose, te je koji dan kasnije, nakon što je prijavljen za porodično nasilje Čeda sa svojom suprugom sve "zalio" u kafani, što potvrđuju i fotografije iz noćnog provoda, o čemu je Republika već pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

18.06.2023 14:28

Lepa devojka, copy paste otac, sem sto je operisala usta. Nemoj biti nesigurna, lepa si i bez tih silikona.