VUČEVIĆ: Sramota što Obradović politizuje smrt vojnika, ništa mu nije sveto

Autor:

Vesti

16.06.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dodao da je Kovačević poginuo u nesreći, čestito vršeći svoju dužnost, na službi svom narodu i svojoj otadžbini

VUČEVIĆ: Sramota što Obradović politizuje smrt vojnika, ništa mu nije sveto

Foto: printskin/tv prva

Ministar odbrane Miloš Vučević poručio je danas lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da je sramota što politizuje smrt vojnika i oca dvoje dece koji je danas tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

- Srpski vojnik koji je danas tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći je Branislav Kovačević. Sa ponosom je nosio čin starijeg vodnika Vojske Srbije. Branislav je bio angažovan na obezbeđenju administrativne linije sa KiM. Nesreća se dogodila nekih 50 kilometara daleko od mesta održavanja vojnih vežbi - poručio je Vučević na Tviteru. 

On je dodao da je Kovačević poginuo u nesreći, čestito vršeći svoju dužnost, na službi svom narodu i svojoj otadžbini. 

- Sad da pitam da li Vas je sramota što smrt oca dvoje dece politizujete na ovakav način, ne mogu. Ne mogu, jer čoveku koji prekrši zakletvu datu u Hilandaru očigledno ništa nije sveto - naveo je Vučević reagujući na tvit koji je prethodno objavio Boško Obradović.

Obradović je prethodno na Tviteru postavio pitanje ''da li je moguće da nam vojnici ginu u miru, i to u okviru zajedničkih vojnih vežbi sa NATO vojskama na tlu Srbije?''.

- Da li je današnja pogibija jednog i povređivanje tri pripadnika Vojske Srbije u Vranju povezano sa vežbom sa NATO? Zar pored stanja na KiM i poplava imamo vojske za to? - upitao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (120)

Loading
Nana

16.06.2023 19:09

Obradović je pokazao da ga nije briga za čoveka koji je stradao,koji je časno obavljao svoj posao, nije ga briga za njegovu porodicu, sve dok misli da može sakupiti koji jeftin politički poen da bi dosao na vlast.

Mitarpavlovic

16.06.2023 19:11

Obradoviću ništa nije sveto, koristi smrt vojnika za svoju političku borbu.

Mitarpavlovic

16.06.2023 19:11

Obradoviću ništa nije sveto, koristi smrt vojnika za svoju političku borbu.

Taša

16.06.2023 19:12

Ministar Vučević je posvećen ministar koji odrađuje svoj posao na najbolji mogući način!