DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ČESTITAO GAŠIĆU NA HAPŠENJU ALBANSKIH TERORISTA! Opoziciji uputio oštre kritike.

Autor:

Vesti

15.06.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Jedistvene Srbije Dragan Marković Palma čestitao je ministru unutrašnjih pooslova Bratislavu Gašiću i srpskoj policiji na hapštenju albanskih terorista, a opoziciji poručio da nije trenutak za međusobne optužbe, te da ima važnijih pitanja trenutno.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ČESTITAO GAŠIĆU NA HAPŠENJU ALBANSKIH TERORISTA! Opoziciji uputio oštre kritike.

Foto: Jedinstvena Srbija

Dragan Marković Palma, lider JS istakao je da je srpska policija, na čelu sa ministrom Bratislavom Gašićem uradila veliki posao, a opoziciji poručio da oko jedog pitanja svi treba da budu ujedinjeni.

- Kažu neki iz opozicije, dok je govorila premijerka Ana Brnabić o Kosovu i Metohiji da „to nije tema“ ove sednice. To jeste tema i ovde ne treba da govorimo o smeni ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, već da čestitamo Bratislavu Gašiću i srpskoj policiji na hapšenju trojice albanskih terorista na teritoriji centralne Srbije sa dugim cevima. To nisu teroristi, to su kamikaze - rekao je predsednik i šef poslaničke grupe JS Dragan Marković Palma tokom skupštinske rarsprave i dodao:

Možda Gašiću možemo da zamerimo što nije reagovao kada je blokiran međunarodni autoput u Beogradu, ali i ne treba da se reaguje prema običnim ljudima koji su zavedeni nekim, takozvanim programima određenih opozicionih grupacija. Ko je kriv za strašne tragedije u osnovnoj školi u Beogradu i selima oko Mladenovca ? Krivi su roditelji i onog maloletnika u Beogradu i one bitange iz Dubone kod Mladenovca. Šta je trebalo da Bratislav Gašić ulazi u kuće sa policijom i da vide da li svako ko ima oružje ima i sef pod šifrom gde drži oružje ? Da je to rađeno onda bi opozicija rekla „mi nismo slobodna država“. Da li može u Francuskoj, Nemačkoj ili Italiji da se blokiraju ulice i auto putevi, da se vređa predsednik države, a da ne reaguje policija. Moj predlog je da Bratislav Gašić sa svojim timom nastavi da radi kao i do sada, a opoziciji predlažem da se svi ujedinimo oko najvažnijeg pitanja, a to je Kosovo i Metohija.

Palma je istakao i da problem Kosova i Metohije nije teritorijalno vezan samo za taj deo Srbije, već je to problem, kako je rekao i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Jagodini...

Da li je za sve nas nešto sveto u životu ? Ovo što opozicija radi u Skupštini Srbije, njihov cilj nije Bratislav Gašić, nego Aleksandar Vučić, ali njemu ne mogu ništa jer ima dela i za to ima podršku i Jedinstvene Srbije i SPS - zaključio je Dragan Marković Palma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading