ČANAK NAPAO SRĐANA ĐOKOVIĆA! Prvo rekao da je Novak LUDAK i RASISTA, pa je usledio poziv

Autor:

Vesti

14.06.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teksu koji je Čanak podelio nalaze se salve uvreda upućene Novaku Đokoviću

ČANAK NAPAO SRĐANA ĐOKOVIĆA! Prvo rekao da je Novak LUDAK i RASISTA, pa je usledio poziv

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, StarSport, Printscreen

Bivši lider Lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak napao je oca najboljeg tenisera sveta Srđana Đokovića!

Naime, on je podelio članak u kom izvesni Dragan Bursać, inače kolumnista crnogorskog sajta "cdm", govori o tome kako je Novak Đoković rasista i ludak!

U članku koji je podelio, Bursać opisuje Novaka Đokovića kao nekog ko zastupa "rasističku suludu, petparačku teoriju o Srbima kao nebeskom narodu, kad znamo da se ispod barjaka te teorije sakrio i genocid, i elitocid, i urbicid i masovni zločini prošlog veka.“

U tekstu se prožima još i salva uvreda prema Novaku Đokoviću koji je između ostalog, za Bursaća "jedan od najvećih pobornika gluposti u modernom dobu".

Foto: Printscreen

 

 

Nakon što je Čanak podelio ovaj članak, oglasio se na Tviteru rekavši da ga je nazvao otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković.

- Upravo me je pozvao izvesni Srđan Đoković sa broja +381640111115, te mi je pretio i vređao me jer "uzimam njegovo dete u usta". Prvi put se u nečemu slažem sa M. Dodikom - napisao je Čanak, aludirajući na snimak koji je objavljen na društvenim mrežama i o kojem je pisala Republika, a na kojem se Dodik žali na Đokoviće tvrdeći "da su teški za saradnju".

 

 

Ovakav napad Vojvođanina izgleda je izazvao reakciju Srđana Đokovića, a Čanak se izgleda pridružuje svima onima koji ponižavaju uspeh bilo kog Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vera

14.06.2023 16:26

Porodicu Dragana Bursaća poznajem, babu mu Maru, deda Čedu i baku Stanu, oca Mišu Nažalost, Dragan je izrastao u dve supritno od te porodice Njegov smisao života je pisanje protiv svega što je srpsko i od toga očigledno dobro živi Koliki je jadnik da ne može da otrpi Novakovu svetsku slavu Samo je još jednom pokazao da je jadan mali crv, a tek šta reći o Čanku?

Milutin

14.06.2023 17:24

@Vera - Poznajem Dragana licno.Netacno je da Dragan IMA ista protiv Srba obratno.Dragan napada samo srbsko ludilo potonulo u rasizam.

Ggg

14.06.2023 17:47

Čanak je dno dna, ljudski talog, propali političar, koga neko plaća da priča protiv Srba, i od toga živi, pošto nema od čega drugog, jer niti nešto zna, niti ume da radi. Beskorisna masa