PROF DR. VLADIMIR GOATI: Najavljeno povećanje plata i penzija - nužno i pravovremeno!

Autor:

Vesti

09.06.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava državnog vrha o planiranom povećanju penzija i plata za nas je očit znak da se ozbiljno shvata realan socijalno-ekonomski položaj i radnika i penzionera.

PROF DR. VLADIMIR GOATI: Najavljeno povećanje plata i penzija - nužno i pravovremeno!

Foto: Medija centar

Povodom najavljenog povećanja plata i penzija, oglasio se prof. dr Vladimir Goati, predsednik Gradskog odbora  PUPS - Solidarnost i pravda Beograda:

- Najava državnog vrha o planiranom povećanju penzija i plata za nas je očit znak da se ozbiljno shvata realan socijalno-ekonomski položaj i radnika i penzionera. I da se time nastoji da se očuva i poboljša kvalitet njihovog života delujući preventivno.

Kada je reč o povećanju plata i penzija, ističem da  to predstavlja i potvrdu dugogodišnjeg osnovnog vrednosnog stava PUPS-a: 3P -  penzije prate plate.

Mi ćemo, mislim na odbornike PUPS - Solidarnost i pravda u Skupštini grada Beograda, istrajati na realizaciji naše inicijative da se u gradskom budžetu za penzionere sa najnižim penzijama obezbede sredstva za isplatu takozvane 13. penzije, kao posebnog vida socijalnog davanja - ističe Goati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading