LICEMERJE OPOZICIONIH MEDIJA PONOVO NA SNAZI: Kritikuju Er Srbiju koja beleži rekorde, nazivaju je Vučićevim propalim projektom, a ćutali kada je propadao Jat

Autor:

Vesti

08.06.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji brže-bolje požurili da kritikuju Er Srbiju nazivajući je Vučićevim projektom, samo zbog toga što dominira u regiji.

LICEMERJE OPOZICIONIH MEDIJA PONOVO NA SNAZI: Kritikuju Er Srbiju koja beleži rekorde, nazivaju je Vučićevim propalim projektom, a ćutali kada je propadao Jat

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen

Kao hijene su skočili opoziciono nastrojeni mediji kako bi napali Er Srbiju samo zbog toga što trenutno ima promo ponudu i prodaje karte po povoljnijom ceni, najoštrije kritikujući ovu kompaniju, nazivajući je "Vučićevim propalim projektom".

Tako su u medijima, poput portala N1 i Direktno pisali o tome koliko je novca uloženo, pod naslovima, "Vlada Srbije potrošila oko pola milijarde evra na Er Srbiju u prve četiri godine poslovanja te aviokompanije" i "Koliko je država bila "izdašna" prema Er Srbiji", pokušavajući po svaku cenu da diskredituju ovu kompaniju.

Er Srbija je poslednjih dana ponovo kritikovana, a neretko se prethodnih godina traži i svaka dlaka u jajetu naše nacionalne kompanije, pre svega u delu opozicinih medija i političara koji po svaku cenu žele da dokazu da su svi Vučićevi projekti loši. Normalan čovek sa iole pristojnim sećanjem ne može a da se ne zapita čemu to? Pogotovo što pričamo o kompaniji koja je nesledila lešinu od prethodnog Jata za koji prethodne vlasti nikad nisu imale rešenje, osim stečaja. 

 

Tada ti profesionalni mediji nisu kritikovali vlast zbog stanja u tim firmama, nisu pisali o lopovlucima rukovodstava koji su dovodili firme do enormnih gubitaka. 

Sada kad Er Srbija uvodi nove letove širom sveta, u regiji dominira, beleži rekordne cifre u letovima, broju prevezenih putnika... nekome to očigledno smeta pa se ne libe da ga nazovu propalim Vučićevim projektom. A pojedinci u svojoj zluradosti su otkrili da "Er Srbija" daje lažne popuste ne razumejući pritom kako funkcionišu te kampanje, tj da se odnose na određeni broj mesta. 

Takvim sličnima tokom prethodnog režima nije smetalo čak ni kad su Jatu plenili avione po pistama. 

No, ko nema u vugla nek vidi preko gugla svo licemerje opozicionih medija i delatnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (44)

Loading
Dina

08.06.2023 09:05

Opozicija postaje smesna vise sa svojim izjavama, ne uzimaju u obzir da nismo zaboravili sta se desavalo kada su oni bili na vlasti

Vesna

08.06.2023 09:05

Za opoziciju je svaki napredak srbije u bilo kom segmentu poražavajuće jer oni uspeh Srbije vide kao svoj lični neuspeh. Bolesno....

Vesna

08.06.2023 09:07

Opozicija odavno ne zna šta priča, lažima i nasiljem se ne može doći na vlast.

Jana

08.06.2023 09:08

Najlakše je kritikovati , a svoje propale projekte niko ne gleda. Nikad uspesniji vazdušni saobraćaj nismo imali, dela govore i dokazuju mnogo toga.