PREDSEDNIK VUČIĆ O LICEMERJU TAJKUNSKIH MEDIJA: Prvo su rekli da je UDBA donela lutku, a onda da to nije krivično delo

Autor:

Vesti

07.06.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je govorio o načinima na koje su predstavili pretnje smrću

PREDSEDNIK VUČIĆ O LICEMERJU TAJKUNSKIH MEDIJA: Prvo su rekli da je UDBA donela lutku, a onda da to nije krivično delo

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o licemerju tajkunskih medija po pitanju pretnji smrću od strane koje je dobio Boška Savkovića, a na koji način su to pomenuti mediji predstavili.

Ni sam nisam želeo i neću da učestvujem u gonjenju Savkovića, poznajem tog čoveka. Ono što je za mene važno je da vidite svo licemerje kako je izgledalo od prvog trenutka. Prvi dan pošto je Brnabić pokazala tog obešenog Vučića, tamo ima ogroman broj onih koji su došli nešto da menjaju, ali i onih koji su došli da se obračunaju sa političkim protivnicima. Aleksić kaže da očekuje da policija uhapsi onog ko je nosio lutku.

Onda mere sate, kažu prošlo je 12 sati, broje koliko nismo uhapsili nikoga. Onda kažu da ga je UDBA dovela, pa onda kažu nošenje lutke nije krivično delo, sve što su govorili da je podmetačina, onda su rekli da nije krivično delo.

 

Onda smo priveli čoveka, pa su rekli to što smo tražili puj pike više ne važi, sad ćemo da protestujemo zbog toga što ste nas poslušali. To je kad se neko izgubi u svojoj mržnji. Samo što mržnja nikad nije mogla da pobedi ni ljubav ni pravu podršku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (67)

Loading
Milan Ojdanić

07.06.2023 21:20

Licemerje i patološka mržnja su osnov tajkunske opozicione politike.

Maja

07.06.2023 21:28

Najgora stvar je sto je opozicija politizovala tragediju i sto u tudjoj muci i tuzi gledaju samo svoju licnu korist a to je da se docepaju vlasti. Nije humano sta rade poslednjih mesec dana i salju ruznu sliku

Mila

07.06.2023 22:01

Tajkunski mediji se guse u svojim svakodnevnim lazima

Sanja

07.06.2023 22:01

Strašno licemerje opozicije pokazano po ko zna koji put.