NIKOLIĆ: U OVOJ ZEMLJI ODLUČUJU GRAĐANI SRBIJE

Autor:

Vesti

03.06.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljuvali su po Srbiji evroparlamentarcima, i propali graditelj MHE zvani Ćuta, a i ovi drugi čije delovanje protiv interesa svoje zemlje dobro plaća Haki Abazi, i još se, bruke, time hvale, rekla Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

NIKOLIĆ: U OVOJ ZEMLJI ODLUČUJU GRAĐANI SRBIJE

Foto: SNS

Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasila se povodom izjava  Aleksandra Jovanovića Ćute iz koalicije Zajedno-Moramo i Robert Kozma iz Zeleno-levog fronta koji su za N1 rekli kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić očigledno "reaguje samo na proteste", i čini se da je spreman da ispuni zahteve građana i opozicije. 

Jovanović je, na pitanje da li može doći do eventualnog sastanka evroparlamentaraca, vlasti i opozicije, rekao da „posao moraju da završe sami“, kao i to da mu smeta što Vučić sebi pripisuje zasluge „za sve“.

Na to je oštro reagovala Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke, njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Našle se dve sluge Viole fon Kramon da u istom tekstu, jedan kaže kako Vučić mora sve sam da završi, a drugi kaže kako Vučić pripisuje sebi zasluge za sve. Dve aposultno kontradiktorne rečenice, a ujedno velike laži od ljudi kojima bi aparat za merenje alkoholisanosti u svakom trenutku mogao da izmeri priličnu vrednost. I to bi bila jedina "vrednost" koju ovakvi propaliteti mogu da dosegnu.

Pljuvali su po Srbiji evroparlamentarcima, i propali graditelj MHE zvani Ćuta, a i ovi drugi čije delovanje protiv interesa svoje zemlje dobro plaća Haki Abazi, i još se, bruke, time hvale.

Pljuvali i ponizno molili da ih oni dovedu na vlast, obećavajući pritom da će raditi sve kako im se kaže. I rekli da im je Srbija najgora zemlja, sve je toliko loše, i gle čuda neće narod da ih glasa. Pa ako može, mimo narodne volje, da ih oni dovedu na vlast.

A to koliko ih Srbija i naš narod zanima, jasno je bilo kada su glumeći nekakve ekologe pod upravom Viole fon Kramon, rekli da sve termoelektrane treba zatvoriti, a rudare poslati na ulicu.

A danas, dok šetaju ulicama zloupotrebljavajući tragedije koje su se desile, sami kažu da to rade jer je "postalo in biti na protestima".

I toliko o onima koji bi o nečemu da odlučuju u ovoj zemlji.

A u ovoj zemlji odlučuju građani Srbije, koji najveću moguću podršku pružaju predsedniku Vučiću. Čoveku čija je mudra, racionalna i odgovorna politika Srbiju spasila i preporodila. I koja je svaki put sačuvala naš brod, kada god je naišlo nevreme. Zato što se, za razliku od svih njih, Vučić nikada nije dodvoravao nikakvim strancima, sa koje god strane dolazili, već je uvek sa svojim narodom delio šta god se dešavalo.

A ovi ponizni šegrti stranaca će zauvek ostati njihove sluge koje nikada neće shvatiti da se podrška traži od naroda, u svojoj zemlji, na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (13)

Loading
Jelena

03.06.2023 14:29

Naravno. I uvek će građani odlučivati.

Jelena

03.06.2023 14:30

Samo gradjani mogu da odlučuju i niko drugi.

Valentina

03.06.2023 14:31

U Srbiji se uvek za sve pitao narod pogotovo u poslednjih 12 godina

Sanja

03.06.2023 14:31

U Srbiji će isključivo građani odlučivati na izborima.