"ŠEFE, OVO POJEDINI OD NAS NE MOGU DA IZVEDU ČAK I DA HOĆE"! Predsednik Vučić o poseti Ribnikaru i šta su mu specijalci rekli posle masakra!

Autor:

Vesti

02.06.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao sam u školu u ranim jutarnjim satima, mislio sam da neću da zateknem nikoga osim direktorke, ali bilo je tu još ljudi, upisao se u knjigu žalosti i još više bio užasnut, rekao je Vučić.

"ŠEFE, OVO POJEDINI OD NAS NE MOGU DA IZVEDU ČAK I DA HOĆE"! Predsednik Vučić o poseti Ribnikaru i šta su mu specijalci rekli posle masakra!

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Prva govorio je o poseti OŠ "Vladislav Ribnikar" nakon masakra, razlogu zašto je to uradio u tajnosti, kao i o načinu funkcionisanja škole nakon tragedije i kraju školske godine.

Na pitanje zašto ste krili da ste išli u školu "Ribnikar", rekao je da nekada ne obaveštava javnost o svemu.

- Otišao sam u školu u ranim jutarnjim satima, mislio sam da neću da zateknem nikoga osim direktorke, ali bilo je tu još ljudi, upisao se u knjigu žalosti i još više bio užasnut. Ne mogu da se odbranim od tog užasnog razmišljanja kako je dečak ubica to uspeo da uradi. Kada ulazite u tu školu, pogodio je čuvara, to je težak pogodak. Najbolji specijalci su mi rekli "Šefe, ovo pojedini od nas ne mogu da izvedu". Tamo su sedele dve devojčice, to je razdaljina od 9 do 11 metara... Razumem roditelje koji ne mogu posle toga da pošalju decu tamo - rekao je on.

Vučić je naveo da je razgovarao sa nekim od roditelja dece iz "Ribnikara".

-Slušao sam sve njih kada smo doneli odluku o prekidu škole. Zaključuju se ocene 6. ali oni koji hoće da poprave ocene, mogu to da urade. Kada je reč o vršnjačkom nasilju, koje se pominjalo, nikakvog vršnjačkog nasilja nad njim nije bilo - dodao je Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Isidora

03.06.2023 00:27

Teška tragedija koju ćemo dugo pamtiti. Sve je pogodila. Nadam se da će ubica biti najstrože kažnjen.

Mila89

03.06.2023 07:03

Predsednik je potpuno u pravu,nije mu potrebna medijska pažnja i jeftini poeni,osetio je potrebu da bez kamera poseti školu na Vračaru.

Ivana

03.06.2023 07:18

Klinac je bio dobro uvezban.

Joka

03.06.2023 07:58

Jezivi masakar koji se dogodio u osnovnoj skoli je nesto sto Srbija ne pamti.