BOŽIĆ: ZELENOVIĆ JE BIO GENERATOR NASILJA I GOSPODAR ŽIVOTA I SMRTI U ŠAPCU

Autor:

Vesti

31.05.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put kada je Aleksandar Vučić razgovarao sa ljudima dobio je podršku od preko dva miliona građana Srbije, navela je Sandra Božić članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

BOŽIĆ: ZELENOVIĆ JE BIO GENERATOR NASILJA I GOSPODAR ŽIVOTA I SMRTI U ŠAPCU

Foto: Nikola Mutić

Foto: Nikola Mutić

Sandra Božić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke navela je kako je licemerno da Nebojša Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS i bio generator nasilja i gospodar života i smrti u Šapcu.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Poslednji put kada je Aleksandar Vučić razgovarao sa ljudima dobio je podršku od preko dva miliona građana Srbije. 

I to neka imaju na umu i Zelenović i Dušan Petrović koji ga, po navici, kao pajaca šeta po zapadnim ambasadama ne bi li trampio i pod noge još jednom bacio Srbiju i njene nacionalne interese.

Građani Šapca najbolje znaju sa kakvom lopužom i kriminalcem imaju posla.

Nažalost, kožu sa leđa im je skinuo, zajedno sa svojim političkim mentorom Dušanom Petrovićem, ostavljajući godinu za godinom sve prazniji gradski budžet.

Licemerno je da Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS i bio generator nasilja i gospodar života i smrti u Šapcu.

A od izbora beži, svestan da ih narod neće ni na protestima za koje kaže da ih on lično organizuje, a sa istih sramno pobegne svaki put koliko ga noge nose.

Jedini način da pobedi na izborima Zelenović vidi u stavljanju bensedina u kafu članovima biračkog odbora svojih političkih neprijatelja, što mu je i bila jedina strategija na poslednjim izborima na kojima je lično doživeo potpuni debakl i spoznaju da je za njega političko smetlište jedino prirodno stanište.

Za razliku od ovih političkih lešinara koji sa građanima razgovaraju samo onda kada planiraju da im duboko zavuku ruku u džep i nije im problem za taj račun i da presude sopstvenoj državi, Aleksandru Vučiću je Srbija i u oku i u srcu i za nju se bori svakim udahom i stoji kao nepremostiva prepreka svim političkim profiterima koji državu vide samo kao kusur za svoje lične političke ciljeve i antisrpske i bahate ambicije njihovih stranih mentora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
iva

31.05.2023 16:27

Nasilnik u borbi protiv nasilja,pa to nema nigde.Zelenovicu sramotooo.

Jana

31.05.2023 17:46

Opozicionari sa nasilnom istorijom u borbi protiv nasilja

Ana

31.05.2023 19:28

Zelenović se ponašao kao da mu je deda Šabac ostavio u amanet.

Luka

31.05.2023 19:29

Zelenović se bogatio na račun građana Srbije, pa bi sada ponovo.