NEKE GRANICE MORAJU DA SE POŠTUJU, A OPOZICIJA IH JE PREŠLA! Božić: Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tuđem oku

Autor:

Vesti

08.05.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Božić izjavila je da je da se opozicija upustila u nerazuman potez stavljajuci političke interese iznad nedužno prolivene dečije krvi.

NEKE GRANICE MORAJU DA SE POŠTUJU, A OPOZICIJA IH JE PREŠLA! Božić: Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tuđem oku

Foto: youtube.com/printscreen

- Ne postoje reči kojima bi se opisala sramotna ideja organizovanja protesta i omalovažavanja žrtava, zloupotrebom u političke svrhe. Ne smemo da dozvolimo da takve stvari postanu normalnost, zbog toga je najbitnije da se radi na konkretnim rešenjima koje je predsednik Vučić predložio, a Vlada usvojila. Neke granice moraju da se poštuju, a opozicija ih je prešla kada se upustila u ovako nerazuman potez, stavljajuci političke interese iznad nedužno prolivene dečije krvi - rekla je Božić, prenosi Alo.

- Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tudjem oku. To je licemerje koje oni jasno pokazuju kriveći Aleksandra Vučića za sve što se dešava, bez ikakvog rešenja - pa čak i u ovim situacijama kada je najpotrebnije da cela Srbija bude ujedinjena u neizmernom bolu koji svi osećamo prema žrtvama dva stravična masakra - dodala je Sandra Božić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Ana

08.05.2023 18:07

Opozicija nece daleko dogurati svojim lazima i tako nedolicnim ponašanjem..

Jovan

08.05.2023 18:07

Ma nemaju srama i stida sta rade, umesto da gledaju kako mogu da pomognu drustvu oni drustvo kvare

Marko

08.05.2023 18:08

Opozicija dalje ne vidi od svoga nosa. Prosti i primitivni nisu mogli žrtve da ispoštuju.

Tanja

08.05.2023 18:08

Ma opozicija ne poštuje ništa i nikoga