OVO JE PRESEDAN, UĆI ĆE U ANALE BEŠČAŠĆA! Niko nikada u svetu nije organizovao ono što organizatori protesta protiv nasilja rade!

Autor:

Vesti

28.05.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se obraća građanima u emisiji "Hit Tvit" na Pink TV.

OVO JE PRESEDAN, UĆI ĆE U ANALE BEŠČAŠĆA! Niko nikada u svetu nije organizovao ono što organizatori protesta protiv nasilja rade!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da razume obične ljude na protestima, ali da ne razume političare koji žele da profitiraju na tragedijama koje su potresle celu zemlju.

Kaže da zahtevi sa protesta nemaju nikakvog smisla, a da država preduzima mere.

- Molim ljude da ne zaborave da im je 8. jun poslednji rok za predaju nelegalnog oružja - kazao je on i rekao da je, osim razoružavanja i ministar Ružić podneo ostavku i da je ukinut rijaliti.

Podseća i na zapošljavanje novih psihologa, ali da neke na političkoj sceni to ne interesuje. Kaže da će takvi političari ući u anale beščašća.

- Nijedan političar bilo gde u svetu nije organizovao proteste protiv političkog konkurenta zbog ovoga što se desilo - rekao je Vučić i podsetio na ubistvo 19 đaka u Nemačkoj, ali tada to nije bila tema u sukobu Merkel-Šreder.

- Ovo je presedan - rekao je predsednik.

- Pozivam ponovo na dijalog. Nikada neće biti ispunjen zahtev za smenu Bate Gašića. To je izmišljen i besmislen zahtev. MUP odlično funkcioniše i neće im biti ispunjen zahtev. Tu smo da razgovaramo i da se dogovaramo, a ne da ispunjavamo nečije hireve. Niko nam se nije zahvalio što smo ukinuli rijalitije. Oni su zainteresovani samo da tajkunu Šolaku isporuče nacionalnu frekvenciju. Govorim o političarima - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading