NISU MI VEROVALI DA ĆU SE POVUĆI, JER POLAZE OD SEBE! Predsednik govorio o napuštanju SNS: Biću član i podržavaću stranku!

Autor:

Vesti

28.05.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije govori u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink.

NISU MI VEROVALI DA ĆU SE POVUĆI, JER POLAZE OD SEBE! Predsednik govorio o napuštanju SNS: Biću član i podržavaću stranku!

Foto: TV Pink/printscreen

On se osvrnuo i na njegovo napuštanje funkcije predsednika Srpske napredne stranke.

- Moj posao je da budem predsednik svih građana i to sam se trudio sve ovo vreme. SNS je u mom srcu i ja ću biti član i podržavati i ljudi to treba da znaju. Ja mislim da je to pol partija kja je napravila ogromne, revolucionarne promene, rekao je i dodao da je uspevala da sačuva mir u teškim trenucima - kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Posle 2019. godine kreće eksplozivan rast i razvoj naše zemlje, kaže i dodaje da je formalna zaposlenost za 460% veća, a minimalna plata je bila 15740, dok je danas preko 40.000

- U tim uslovima sam zadovoljan postignutnim, na svim izborima smo pobedili, najubedljivije u modernoj srpskoj istoriji. -

Nisu verovali da ću dati ostavku

- Oni uvek polaze od sebe, znaju da oni to neće uraditi. Rekao sam da ću se povući onda kada ne budem imao više snage, i nisam slagao - istakao je predsednik.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (96)

Loading
Markos

28.05.2023 21:20

Njima je cudno jer oni ne znaju za to oni samo znaju da grabe

Tanja

28.05.2023 21:22

Predsednik Vučić njegovim napuštanjem posvetiti više vremena narodu Srbije. Morao je da napusti SNSa jer nije mogao zbog obaveza da bude na sve strane.

Anita

28.05.2023 21:23

Narod je uz Predsednika Vučića i uvek će ga podržati.

Ana

28.05.2023 21:26

Sns ce uvek imati vašu potpunu podrsku